Obnoviť stránku

MIELE G 5430 SCi SL Active BW

+ 10 rokov záruka po registrácii
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIELE G 5430 SCi SL Active BW

Vďaka umývačke ušetríte nielen vodu a energiu, ale aj svoj čas. Úzka umývačka riadu Miele meria na šírku iba 45 cm a je praktická do menšej, maximálne trojčlennej domácnosti, ktorá sa stretáva s nedostatkom miesta. Okrem toho nie je potrebné veľa riadu na naplnenie. Hodí sa na vstavanie do kuchynskej linky, dizajn vašej kuchyne tak nebude narušený. Vstavaná umývačka sa stane veľmi nenápadná a elegantná tým, že na ňu necháte prirobiť dvierka v rovnakom dizajne, aký má vaša kuchyňa. Ovládací panel je umiestnený na čelnej strane dvierok, čo prispieva k ľahkému ovládaniu zatvorenej umývačky. Umývačka riadu MIELE G 5430 SCi SL Active BW patrí do energetickej triedy F. Môžete sa spoľahnúť na nízku spotrebu energie pri zachovaní vysokej kvality umývania. Jej ekologický program má spotrebu elektrickej energie 95 kWh. Môžete do nej vložiť až 9 jedálenských sád riadu na jeden umývací cyklus. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 237 min. Vďaka umývačke použijete oveľa menej vody, ako je to pri ručnom umývaní riadu. S programom ECO znížite spotrebu vody až na 8 l. Rozmery umývačky riadu Miele sú 80,5 × 44,8 × 57 cm (V × Š × H).

Umývačka riadu MIELE G 5430 SCi SL Active BW Screen
Umývačka riadu MIELE G 5430 SCi SL Active BW Vlastnosti/technológia

Kľúčové prednosti umývačky riadu MIELE G 5430 SCi SL Active BW

  • Umývačka obsahuje príborovú zásuvku
  • K dispozícii je funkcia odloženého štartu
  • Koše si môžete ľahko nastaviť do požadovanej výšky podľa umývaného riadu
  • Umývačke nechýba ani dobre čitateľný displej
  • Vstavaný vodný senzor dokáže sám nadávkovať umývací prostriedok, tlak, teplotu vody aj počet oplachov
  • Na integrovanú funkciu aqua stop sa môžete spoľahnúť v prípade úniku vody z hadice
  • Úzka umývačka riadu sa postará o všetok špinavý riad
  • S panelom budete mať prehľad aj počas umývania
  • Praktický senzor naplnenia upravuje spotrebu vody
  • Pre rodičov malých detí je pripravená detská poistka
  • Umývačka disponuje programom na ochranu skla pri umývaní krehkého riadu
  • Umývačku môžete napojiť na teplú vodu na úsporu energie
  • Nechýba ani program rýchleho umývania
  • Pre nenaplnenú umývačku je prichystaný program na polovičnú náplň

Umývačka riadu Miele sa môže pochváliť bohatou výbavou funkcií

Umývačka riadu MIELE G 5430 SCi SL Active BW je vybavená zásuvkou na príbory, do ktorej okrem príborov umiestnite aj menšie kuchynské nástroje, napríklad varešky alebo malé šálky na espresso. Nepochybne oceníte funkciu odloženého štartu, ktorá vám umožní nastavenie spustenia umývačky v dobe, ktorá vám bude najviac vyhovovať. Tak bude riad čistý a suchý presne vo chvíli, keď ho budete potrebovať. Podľa výšky práve umývaného riadu si nastavíte koše do požadovanej polohy. Súčasťou umývačky je praktický displej, ktorý vás informuje o jej chode. Umývačka riadu sa môže pochváliť funkciou vodného senzora, keď si na základe tvrdosti, teploty a znečistenia vody dokáže sama nastaviť potrebné množstvo čistiaceho prostriedku, tlak, teplotu vody aj počet oplachov. Vďaka tomu je minimálna spotreba energie, vody aj umývacích prostriedkov. Pridaná funkcia aqua stop v prípade úniku vody z hadice vypne umývačku, odčerpá vodu a zatvorí prívodný ventil. Nemusíte mať teda strach z nečakaných nehôd, keď necháte zapnutú umývačku a odídete z domu. Vstavaný senzor naplnenia upravuje množstvo spotrebovanej vody. Určuje potrebné množstvo vody podľa naplnenosti umývačky a na základe toho doplní čistú vodu počas umývacieho programu. Preto máte istotu, že váš riad bude vždy dokonale umytý.

Umývačka riadu MIELE G 5430 SCi SL Active BW Technický nákres

Užitočné funkcie spríjemnia prácu

Na umývanie krehkého riadu je tu pripravený program na ochranu skla. Postará sa o čistotu a lesk pohárov bez kvapiek. Tento program sklo navyše chráni a predlžuje tak jeho životnosť. Energiu možno ušetriť vďaka možnosti napojenia umývačky na teplú vodu, čo vám značne zníži náklady na jej prevádzku. Program na rýchle umývanie využijete napríklad pri oslavách, keď budete riad opäť potrebovať. Ak potrebujete zapnúť poloprázdnu umývačku, využite pripravený program pre polovičnú náplň. Umývačka riadu Miele vám ušetrí veľa času, ktorý môžete venovať svojim koníčkom či rodine.

Inteligentná umývačka dokáže viac než len umyť riad

Po prepojení umývačky riadu Miele s mobilnou aplikáciou budete mať prístup k jej inteligentným funkciám. V prípade poruchy umývačky vám aplikácia pomôže nájsť informácie o jej stave. Umývačka sama dokáže detegovať chybu a upozorniť spotrebiteľa. Umývačka dokáže rozpoznať poruchu vďaka funkcii smart diagnosis a dokáže ponúknuť riešenie problému. Nemusíte tak strácať čas volaním technikovi, ktorý by vám prišiel poruchu odstrániť. Inteligentná umývačka riadu MIELE G 5430 SCi SL Active BW je skvelým pomocníkom v každej domácnosti.

Maximálna bezpečnosť a komfort

Pridaná funkcia aqua stop v prípade úniku vody z hadice zvládne vypnúť umývačku a zavrieť prívodný ventil. Z toho dôvodu sa nemusíte obávať nečakanej nehody, ak je umývačka zapnutá a vy nie ste doma. Rodičom malých detí sa bude hodiť detská poistka, ktorou zablokujú ovládací panel a zamedzia tak náhodnému zapnutiu či prepnutiu programu. Medzi jej výhody patrí aj to, že sa deti nedostanú k zásobníku s čistiacimi potrebami. Vstavaný senzor naplnenia upravuje spotrebu vody. Určuje potrebné množstvo vody podľa naplnenosti umývačky a na základe toho doplní čistú vodu počas umývacieho programu. Vy si preto môžete byť istí, že riad budete mať krásne umytý.

Energetické hodnoty umývačky

Umývačka MIELE G 5430 SCi SL Active BW má energetickú triedu F. Garantuje nízku spotrebu energie pri vysokej kvalite umývania. Spotreba elektrickej energie pri spustení jej ekologického programu zodpovedá 95 kWh. Poskytne vám pohodlné uloženie až 9 jedálenských súprav na jeden umývací program. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 237 min. Umývačka potrebuje na umývanie oveľa menej vody, než je tomu pri umývaní riadu pod tečúcou vodou. Spotrebu vody v programe ECO vie znížiť až na 8 l. Rozmery umývačky riadu Miele sú 80,5 × 44,8 × 57 cm (V × Š × H).

Umývačka riadu MIELE G 5430 SCi SL Active BW Energetický štítok

Údaje uvádzané na energetickom štítku umývačiek riadu:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model umývačky riadu
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 100 cyklom v programe ECO
  • Počet súprav: kapacita štandardných súprav riadu v programe eco
  • Litre: spotreba vody v programe ECO v litroch na cyklus
  • Čas: trvanie programu ECO v h/min
  • dB: úroveň hluku šíreného vzduchom vyjadrená v dB(A) a trieda emisií hluku šíreného vzduchom

__________________________________________________________________

Kapacita umývačky sa udáva v počte štandardných sád riadu = jeden plytký tanier, jeden hlboký tanier, jeden dezertný tanierik, jeden hrnček, jeden pohár a jeden kompletný príbor. Prípustné odchýlky pri overovaní sú nasledovné: ročná spotreba energie, vody a trvania programu môžu byť o 10 % vyššia, trieda účinnosti sušenia o 19 % vyššia, hladina hluku musí byť rovnaká alebo niž

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Inteligentné funkcie spotrebiča Diagnostika porúch, Informácie o stave

Farba

Farba Biela

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda F
Kapacita súprav riadu 9 ×
Doba trvania (program ECO) 3,95 h (237 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 8 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia
Programy umývania Rýchly, Polovičná náplň, Na ochranu skla
Bezpečnostné funkcie umývačky Detská poistka, Ochrana proti pretečeniu, AquaStop

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 80,5 cm
Šírka umývačky 44,8 cm
Hĺbka umývačky 57 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Umývačky Miele

Vyhotovenie Vstavané umývačky riadu
Výklenok Šírka 45 cm a výška od 81 cm
Vlastnosti koša Originálna príborová zásuvka, Výškovo nastaviteľný horný kôš
Košové usporiadanie Comfort
Programy umývania a možnosti Štandardné programy, QuickPowerWash, Program starostlivosť o poháre Jemný, Možnosť umývania Krátky, Možnosť umývania Extra suché
Komfortné prvky Časová předvolba až 24h, Systém Waterproof, Ochrana proti poškodeniu vodou
Ekológia Pripojenie teplej vody, Polovičné naplnenie
Vyrobené v Českej republike
Kód:  MIEWM13
Produktové číslo:  21543056OE1
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03