Obnoviť stránku

MIELE G 5050 SCVi Active

+ 10 rokov záruka po registrácii
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIELE G 5050 SCVi Active

S umývačkou už nebudete mať plnú linku špinavého riadu. Štandardná umývačka riadu Miele je široká 60 cm a využijete ju pre väčšiu rodinu, v ktorej je varenie na dennom poriadku. Hodí sa na vstavanie do kuchynskej linky, celkový dizajn kuchyne tak nebude narušený. Umývačka sa stane elegantná a nenápadná tým, že k nej pridáte dvierka v dekore vašej kuchyne. Na umiestnenie ovládacieho panela umývačky bola zvolená horná strana dvierok, preto ho možno ovládať iba po otvorení prístroja. Plne integrovaná umývačka je veľmi vkusná a perfektne tak doladí celkový vzhľad vašej kuchyne. Umývačka MIELE G 5050 SCVi Active patrí do energetickej triedy E. Garantuje nízku spotrebu energie a zachová vysokú kvalitu umývania. Spotreba elektrickej energie pri spustení jej ekologického programu je nastavená na 95 kWh. Poskytne priestor až pre 14 jedálenských súprav riadu na jedno umytie. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 234 min. Vďaka umývačke spotrebujete oveľa menej vody ako pri umývaní riadu pod tečúcou vodou. ECO program zníži spotrebu vody až na 8,9 l. Rozmery umývačky riadu Miele sú 80,5 × 59,8 × 57 cm (V × Š × H).

Umývačka riadu MIELE G 5050 SCVi Active Technický nákres
Umývačka riadu MIELE G 5050 SCVi Active Vlastnosti/technológia

Hlavné prednosti umývačky riadu MIELE G 5050 SCVi Active

  • Umývačka disponuje príborovou zásuvkou
  • Riad môžete umyť neskôr vďaka funkcii odloženého štartu
  • Koše si môžete ľahko nastaviť do požadovanej výšky podľa umývaného riadu
  • Súčasťou umývačky je dobre čitateľný displej
  • Vstavaný vodný senzor si sám upraví množstvo umývacieho prostriedku, tlak, teplotu vody a počet oplachov
  • V prípade úniku vody z hadice vás zachráni pridaná funkcia aqua stop
  • Umývačka so štandardnými rozmermi sa postará o všetok špinavý riad
  • Plne integrovaná umývačka nenaruší vzhľad vašej kuchyne
  • O množstvo spotrebovanej vody sa postará pridaný senzor naplnenia
  • Pre krehký riad je pripravený program na ochranu skla
  • Na úsporu energie možno umývačku riadu napojiť na teplú vodu
  • K dispozícii je aj program rýchleho umývania
  • Pre nenaplnenú umývačku je prichystaný program na polovičnú náplň

Umývačka riadu Miele je vybavená mnohými funkciami

Umývačka riadu MIELE G 5050 SCVi Active je vybavená zásuvkou na príbory, ktorú môžete použiť aj na menšie kuchynské náčinie, ako sú šálky na espresso či varešky. Určite oceníte funkciu odloženého štartu, pretože si vďaka nej môžete nastaviť zapnutie umývačky v dobe, ktorá vám najviac vyhovuje. Tak budete mať čistý a suchý riad vo chvíli, kedy ho budete potrebovať. Podľa výšky práve umývaného riadu si nastavíte koše do požadovanej polohy. Súčasťou umývačky je praktický displej, ktorý vás informuje o jej chode. Umývačka riadu má k dispozícii funkciu vodného senzora, ktorá si dokáže sama nastaviť potrebné množstvo čistiaceho prostriedku, tlak, teplotu vody a počet oplachov na základe tvrdosti, teploty a znečistenia vody. Tak účelne minimalizuje spotrebu vody, energie aj umývacích prostriedkov. Na integrovanú funkciu aqua stop sa môžete spoľahnúť v prípade úniku vody z hadice, dokáže totiž vypnúť umývačku riadu a zavrieť prívodný ventil. Preto sa nemusíte obávať nečakaných havárií, keď bude umývačka zapnutá cez noc. O úpravu spotreby vody sa postará senzor naplnenia. Na základe naplnenia umývačky vyhodnotí množstvo vody a v prípade potreby napustí čistú vodu počas umývacieho programu. Vy tak máte záruku, že váš riad bude vždy krásne umytý.

Užitočné funkcie spríjemnia prácu

Na umývanie skleneného riadu využite program na ochranu skla. Postará sa, aby boli poháre čisté, lesklé a bez zaschnutých kvapiek. Tento program sklo navyše chráni a predlžuje tak jeho životnosť. Na úsporu energie má umývačka možnosť napojenia na teplú vodu, vďaka tomu vám klesnú náklady na jej prevádzku. Využite rýchly program na umývanie riadu napríklad pri oslave, keď budete riad opäť potrebovať. Ak potrebujete zapnúť poloprázdnu umývačku, môžete využiť program na polovičnú náplň. Umývačka riadu Miele vám ušetrí veľa drahocenného času, ktorý môžete stráviť s rodinou.

So smart umývačkou bude spokojná každá domácnosť

Pri prepojení umývačky riadu Miele s mobilným telefónom budete mať prístup k jej inteligentným funkciám. Pri výskyte akéhokoľvek problému si v aplikácii jednoducho vyhľadáte informácie o stave vašej umývačky. Umývačka riadu sama zistí poruchy a chyby a upozorní na to spotrebiteľa. Pomocou funkcie smart diagnosis umývačka sama rozpozná prípadnú poruchu a dokáže ponúknuť riešenie problému. Preto nebude nutné volať technika, ktorý by vám prišiel poruchu odstrániť. Inteligentná umývačka riadu MIELE G 5050 SCVi Active je nepostrádateľným domácim pomocníkom.

Bezpečnosť na prvom mieste

Pridaná funkcia aqua stop v prípade úniku vody z hadice vypne umývačku, odčerpá vodu a zatvorí prívodný ventil. Z toho dôvodu sa nemusíte obávať nečakanej nehody, keď necháte zapnutú umývačku a odídete z domu. Vstavaný senzor naplnenia upravuje spotrebu vody. Určuje potrebné množstvo vody v umývačke podľa naplnenia umývačky, v prípade potreby doplní čistú vodu počas cyklu. Vy vďaka tomu máte istotu, že riad budete mať krásne umytý.

Energetické hodnoty umývačky

Umývačka MIELE G 5050 SCVi Active je v energetickej triede E. Dá vám záruku nízkej spotreby energie a zachovanie vysokej kvality umývania. Spotreba elektrickej energie pri spustení jej ekologického programu je nastavená na 95 kWh. Poskytne priestor až na 14 jedálenských súprav na jeden umývací program. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 234 min. S umývačkou spotrebujete oveľa menej vody ako pri umývaní riadu ručne. Program ECO vie znížiť spotrebu vody až na 8,9 l. Rozmery umývačky riadu Miele dosahujú 80,5 × 59,8 × 57 cm (V × Š × H).

Umývačka riadu MIELE G 5050 SCVi Active Energetický štítok

Údaje uvádzané na energetickom štítku umývačiek riadu:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model umývačky riadu
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 100 cyklom v programe ECO
  • Počet súprav: kapacita štandardných súprav riadu v programe eco
  • Litre: spotreba vody v programe ECO v litroch na cyklus
  • Čas: trvanie programu ECO v h/min
  • dB: úroveň hluku šíreného vzduchom vyjadrená v dB(A) a trieda emisií hluku šíreného vzduchom

__________________________________________________________________

Kapacita umývačky sa udáva v počte štandardných sád riadu = jeden plytký tanier, jeden hlboký tanier, jeden dezertný tanierik, jeden hrnček, jeden pohár a jeden kompletný príbor. Prípustné odchýlky pri overovaní sú nasledovné: ročná spotreba energie, vody a trvania programu môžu byť o 10 % vyššia, trieda účinnosti sušenia o 19 % vyššia, hladina hluku musí byť rovnaká alebo niž

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Inteligentné funkcie spotrebiča Diagnostika porúch, Informácie o stave

Farba

Farba Žiadna

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda E
Kapacita súprav riadu 14 ×
Doba trvania (program ECO) 3,9 h (234 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 8,9 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia
Programy umývania Rýchly, Polovičná náplň, Na ochranu skla
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu, AquaStop

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 80,5 cm
Šírka umývačky 59,8 cm
Hĺbka umývačky 57 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Umývačky Miele

Vyhotovenie Plne zabudované umývačky riadu
Výklenok Šírka 60 cm a výška od 81 cm
Vlastnosti koša Originálna príborová zásuvka, Výškovo nastaviteľný horný kôš
Košové usporiadanie Comfort
Programy umývania a možnosti Štandardné programy, QuickPowerWash, Program starostlivosť o poháre Jemný, Možnosť umývania Krátky, Možnosť umývania Extra suché
Komfortné prvky Časová předvolba až 24h, Systém Waterproof, Ochrana proti poškodeniu vodou
Ekológia Pripojenie teplej vody
Vyrobené v Českej republike
Kód:  MIEWM16
Produktové číslo:  21505062OE1
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17