Obnoviť stránku

Miele Complete C3 Parquet EcoLine + XL balenie HyClean GN

Príslušenstvo k tovaru

Miele Complete C3 Parquet EcoLine + XL balenie HyClean GN

Využite cenovo zvýhodnenú sadu kvalitného vreckového vysávača a veľkého balenia náhradných vreciek. Vysávač Miele Complete C3 Parquet EcoLine dosahuje požadovaného výkonu pozvoľna. Nemusíte sa tak obávať, že by došlo vo vašej elektrickej sieti k preťaženiu. Vnútrom rukoväte vysávača Miele prechádza kovová niť, ktorá zabraňuje statickému výboju medzi prístrojom a používateľom. V prípade, že dôjde k upchatiu vzduchovej cesty vysatím nejakých veľkých častí, vysávač Miele sa postará o automatické bezpečnostné vypnutie motora. Vďaka praktickej spojovacej poistke držia rukoväť a hubice pohromade a počas používania sa nevypoja. Stlačením tlačidla ich môžete ľahko rozpojiť, napr. pre pripojenie iného príslušenstva.

Kľúčové vlastnosti sady vysávača Miele Complete C3 Parquet EcoLine a balenia vrecúšok HyClean GN XL

  • Kvalitný vysávač s všestranným využitím
  • Šetrný k chúlostivým tvrdým podlahám – flexibilný Parquet Twister
  • Filter AirClean+ zadrží aj tie najmenšie čiastočky
  • Mimoriadne tiché a šetrné pojazdné kolieska – DynamicDrive
  • Akčný rádius až 12 m
  • Nízka hlučnosť len 76 dB
  • Príkon 550 W
  • Súčasťou sady je XL balenie originálnych vreciek Miele HyClean GN

Skvelé funkcie vysávača Miele

Ak potrebujete pauzu, parkovací systém vám umožní upevniť trubicu k zadnej časti vysávača a nemusíte ju pokladať na zem, kde o ňu môže niekto zakopnúť. Mimoriadny akčný rádius až 12 m umožňuje nerušené vysávanie bez nutnosti stále hľadať bližšiu zásuvku.


Vrecká Miele HyClean GN XL

Požadujete od vrecka do vysávača kvalitu a dlhú životnosť? Potom vám nesmú uniknúť tieto kvalitné vrecká Miele v balení po 8 ks s technológiou 3D. Okrem nich sú v sade aj 2 motorové filtre a 1 HEPA filter AirClean. Ten zaručuje filtráciu viac ako 99,9 % častíc jemného prachu. Najefektívnejšieho vysávania docielite pri nízkom stupni výkonu. Vďaka automaticky uzatvárateľnému vrecku vám zaistia čistotu aj počas ich výmeny.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Filtre

Typ filtra AirClean plus filter

Príkon

Príkon 550 W

Hlučnosť

Hlučnosť 76 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 49,6 cm
Výška 22,7 cm
Hmotnosť 7,26 kg

Miele vysávače

Vyhotovenie vysávača Podlahový s vreckom
Podlahová krytina Prevažne tvrdé podlahy
Ekológia EcoLine – nízka spotreba energie
Komfort pri obsluhe Ergonomická rukoväť, Komfortné navíjanie kábla, Nášľapné tlačidlá plus/mínus , Integrované príslušenstvo, Antikorová teleskopická trubica, Šetrné pojazdové kolieska
Kód:  MIECI129s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14