Obnoviť stránku

Miele Classic C1 Parquet PowerLine + XL balenie HyClean GN

Príslušenstvo k tovaru

Miele Classic C1 Parquet PowerLine + XL balenie HyClean GN

Využite cenovo zvýhodnenú sadu kvalitného vreckového vysávača a veľkého balenia náhradných vreciek. Vysávač Miele Classic C1 Parquet PowerLine dosahuje požadovaný výkon ľavou-zadnou. Nemusíte sa tak obávať, že by došlo k preťaženiu vašej elektrickej siete. Vnútrom rukoväte vysávača Miele Classic C1 Parquet PowerLine prechádza kovová niť, ktorá zabraňuje statickému výboju medzi prístrojom a používateľom. V prípade, že dôjde k upchatiu vzduchovodu vsatím nejakých veľkých častí, vysávač Miele sa postará o automatické bezpečnostné vypnutie motora. Vďaka praktickej spojovacej poistke drží rukoväť a hubica pokope a počas používania sa nevypoja. Stlačením tlačidla ich môžete ľahko rozpojiť, napr. na pripojenie iného príslušenstva.

Kľúčové vlastnosti sady vysávača Miele Classic C1 Parquet PowerLine a XL balenia vrecúšok HyClean GN

  • Kvalitný vysávač so všestranným využitím
  • Mimoriadne komfortné nastavenie výšky vďaka teleskopickej trubici Comfort
  • Šetrný k podlahám vyžadujúcich jemný prístup  – flexibilný Parquet Twister
  • Vzduch sa čistí cez HEPA filter
  • Akčný rádius až 9 m
  • Nízka hlučnosť – sotva 79 dB
  • Príkon: 800 W
  • Súčasťou sady je XL balenie originálnych vreciek Miele HyClean GN

Skvelé funkcie vysávača Miele Classic C1 Parquet PowerLine

Ak potrebujete pauzu, parkovací systém vysávača Miele Classic C1 Parquet PowerLine vám umožní upevniť trubicu k zadnej časti vysávača a nemusíte ju tak pokladať na zem, kde o ňu môže niekto zakopnúť. Mimoriadny akčný rádius až 9 m umožňuje nerušené vysávanie bez nutnosti hľadania bližšej zásuvky. Okrem univerzálnej podlahovej hubice je vysávač Miele Classic C1 Parquet PowerLine vybavený aj špeciálnymi hubicami na škáry, na čistenie čalúneného nábytku a sacím štetcom.

XL balenie vreciek Miele HyClean GN

Vyžadujete od vrecka do vysávača kvalitu a dlhú životnosť? Potom vám nesmú uniknúť tieto kvalitné vrecká HyClean GN v balení po osem kusov s technológiou 3D. Okrem nich sú v sade aj dva motorové filtre a jeden HEPA filter AirClean. Ten zaručuje filtráciu viac ako 99,9 % častíc jemného prachu. Najefektívnejšie vysávanie docielite pri nízkom stupni výkonu. Vďaka automaticky uzatváraciemu vrecku vám zaistí vysávač Miele Classic C1 Parquet PowerLine čistotu aj počas výmeny jeho vreciek.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Filtre

Typ filtra AirClean filter

Príkon

Príkon 800 W

Hlučnosť

Hlučnosť 79 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 46,3 cm
Výška 22,1 cm
Hmotnosť 5,54 kg

Miele vysávače

Vyhotovenie vysávača Podlahový s vreckom
Podlahová krytina Rôzne podlahové krytiny
Ekológia PowerLine – maximálny čistiaci výkon
Komfort pri obsluhe Ergonomická rukoväť, Integrované príslušenstvo
Kód:  MIECI122s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17