Obnoviť stránku

MIELE Caps Sport

4,0 1 hodnotení

MIELE Caps Sport

Kapsuly na pranie Miele Caps Sport zaistia vašej bielizni tú správnu starostlivosť. Kapsuly Sport obsahujú zložky, ktoré neutralizujú pachy a sú veľmi vhodné pre športové syntetické textílie. Veľkou prednosťou kapsúl je, že zabraňujú vzniku elektrostatického náboja, bielizeň sa vám po ich použití nebude na telo lepiť a bude sa príjemne nosiť. Doprajte vašej bielizni luxusnú starostlivosť kvalitnými kapsulami na pranie Miele!

Kľúčové vlastnosti kapsúl na pranie Miele Caps Sport

  • Prací prostriedok Miele vo forme kapsúl
  • Pre syntetické športové textílie
  • Neutralizujú pachy
  • Zamedzujú vzniku elektrostatického náboja
  • 6 pracích cyklov
  • Vhodné pre všetky práčky Miele W1

Zloženie:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, C12-14 PARETH-7, DODECYLBENZENE SULFONIC ACID, PALM KERNEL ACID, SODIUM DIETHYLENETRIAMINE PENTAMETHYLENE PHOSPHONATE, ZINC RICINOLEATE, SODIUM HYDROXIDE, C12-14 PARETH-12, PARFUM, TETRAHYDROXYPROPYL ETHYLENEDIAMINE, PPG-2 METHYL ETHER, BENZYL ACETATE, VINYLPYRROLIDONE/VINYLIMIDAZOLE COPOLYMER, SUBTILISIN, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, OXACYCLOHEXADECENONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, BENZISOTHIAZOLINONE, ALLYLANISOLE, CELLULASE, AMYLASE, METHYLISOTHIAZOLINONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE (AND) METHYLISOTHIAZOLINONE


Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Na športové oblečenie
Vlastnosti Ochrana pred stratou tvaru, Na bežné pranie

Počet kusov

Počet kusov 6 ks
Kód:  Mie415
Produktové číslo:  10756400
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18