Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MIELE Caps DownCare

5 1 hodnotení

MIELE Caps DownCare

Kapsuly na pranie Miele Caps DownCare zaistí vašej bielizni tú správnu starostlivosť. Kapsuly DownCare obsahujú lanolín, ktorý zanecháva elasticitu a priedušnosť peria, preto sú veľmi vhodné pre perové textílie. Perie dokonale vyčistia bez poškodenia. Doprajte vašej bielizni luxusnú starostlivosť kvalitnými kapsulami na pranie Miele!

Kľúčové vlastnosti kapsúl na pranie Miele Caps DownCare

  • Prací prostriedok Miele vo forme kapsúl
  • Pre páperové textílie
  • Zachovávajú elasticitu a priedušnosť peria
  • 6 pracích cyklov
  • Vhodné pre všetky práčky Miele W1

Zloženie:
AQUA, MEA-C10-13 ALKYL BENZENESULFONATE, PALM KERNEL ACID, ALCOHOLS, C10-C18, ETHOXYLATED, PARFUM, METHYLISOTHIAZOLINONE, BENZISOTHIAZOLINONE, HYDROLYZED SILK, BENZYL ACETATE, TRICHLOROMETHYL PHENYL CARBINYL ACETATE, DIETHYL MALONATE, ACETYLCEDRENE, DIMETHYLBENZYL CARBINYL ACETATE, GLYCERIN, ALPHA,3,3-TRIMETHYLCYCLOHEXYLMETHYL FORMATE, ALPHA-TERPINENE, HELIOTROPINE, CIS-3-HEXENYL SALICYLATE, ACETIC ACID, CAMPHENE, PENTYLENE GLYCOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE (AND) METHYLISOTHIAZOLINONE
















Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Na jemnú bielizeň
Materiál bielizne Na perie
Vlastnosti Ochrana pred stratou tvaru

Počet kusov

Počet kusov 6 ks
Kód:  Mie414
Produktové číslo:  10756320
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09