Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

MIDITECH MIDI face 4 × 4 thru / merge

78,90 €

MIDITECH MIDI face 4 × 4 thru / merge

Kompaktný Midiface 4×4 thru/merge je perfektným riešením pre spojenie a správu vašich MIDI zariadení. S jeho pomocou môžete prepojiť až 4 MIDI zariadenia súčasne . Na pripojenie do Midiface sú určené štandardné 5pinové konektory MIDI, takže ho ľahko spojíte s rôznorodými syntetizátormi, klávesmi, kontrolermi a ďalším MIDI vybavením. Podpora funkcií thru a merge umožňuje presné smerovanie MIDI dát. Môžete ich teda rozdeliť na samostatné výstupy (thru), rovnako ako ich kombinovať (merge). Midiface je napájaný priamo cez USB port, čo zjednodušuje použitie a eliminuje potrebu externého napájacieho adaptéra. Ide o skvelú jednotku pre všetkých hudobníkov, ktorí potrebujú spoľahlivé MIDI rozhranie, s ktorým ľahko spojíte syntetizátor so svojim DAW softvérom.

Kľúčové vlastnosti MIDI kontroléra MIDITECH Midiface 4x4 thru/merge

  • Class compliant – funguje bez nutnosti inštalácie ovládačov
  • MIDI kontrolér MIDITECH Midiface 4x4 thru/merge sa napája priamo cez USB
  • 2 IN / 4 Out samostatná funkcia Merge (zlúčenie)
  • 1 IN / 4 THRU samostatná funkcia Thru (priechodná)
Kód:  MDT004b1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HN251613
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12