Obnoviť stránku

MIDEA MPD1-12CRN7

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIDEA MPD1-12CRN7

Buďte pripravení na teplé letné dni s mobilnou klimatizáciou MIDEA MPD1-12CRN7, ktorá vám skvele poslúži, či už budete doma alebo napríklad v kancelárii. Jednoduché biele vyhotovenie sa hodí do každého interiéru. Mobilná klimatizácia MPD1-12CRN7 je určená pre miestnosti do 41 m2. Výhodou vybraného prístroja je nielen funkcia chladenia vzduchu, ale aj funkcia odvlhčovania, ktorej kapacita je 84,4 l za 24 h. Klimatizácia značky MIDEA vyčistí cca 420 m3 vzduchu behom hodiny. Táto klimatizácia patrí do energetickej triedy A a využíva ekologicky šetrné chladivo R290. Pri zapnutí jednotky sa lamely automaticky otvoria. Mobilná klimatizácia MIDEA MPD1-12CRN7 má nastaviteľný čas a navyše režim spánku.

Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie MIDEA MPD1-12CRN7

  • Mobilná klimatizácia MIDEA v jednoduchom bielom vyhotovení pre miestnosti do 41 m2
  • Funkcia chladenia vzduchu a navyše funkcia odvlhčovača
  • Klimatizácia MPD1-12CRN7 má praktické diaľkové ovládanie
  • Funkcia autoreštart pre prípad výpadku prúdu
  • Nastavenie času a špeciálny režim spánku
  • Jednoduchú a rýchlu manipuláciu s klimatizačnou jednotkou zaistia pojazdné kolieska

Smart mobilná klimatizácia MIDEA

Na ovládanie mobilnej klimatizácie s odvlhčovačom značky MIDEA využijete prehľadný panel vo vrchnej časti prístroja a praktické diaľkové ovládanie, s ktorým jednoducho nastavíte požadované otáčky ventilátora, teplotu a časový rámec. V prípade výpadku prúdu oceníte u tejto jednotky funkciu Autoreštart, ktorá vám zaistí zachovanie nastaveného režimu. Výhodou klimatizácie MIDEA MPD1-12CRN7 je tiež ľahká údržba vďaka umývateľnému filtru, ktorý stačí pri zanesení nečistotami z jednotky vybrať a opláchnuť vodou. Ďalšou prednosťou vybranej mobilnej klimatizácie MIDEA MPD1-12CRN7 sú kolieska, ktoré zaručia naozaj jednoduchú a rýchlu manipuláciu. Klimatizácia MIDEA nevyžaduje odbornú montáž.

Príkon:
1 350 W


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 33 kg

Energetické parametre klimatizácií

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S nočným režimom, S časovačom, S diaľkovým ovládaním, S umývateľným filtrom, S digitálnym displejom

Rozmery

Výška 76,5 cm
Šírka 46,7 cm
Hĺbka 39,7 cm

Obsah balenia

Obsah balenia Hadica, Koncovky
Kód:  MIDKLI02
Produktové číslo:  MPD1-12CRN7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18