Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

MIDEA MDRW562FGG22

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIDEA MDRW562FGG22

MIDEA MDRW562FGG22

VÍINOTÉKA S KAPACITOU 193 FLIAŠ

Správne uskladnenie vína bez vhodnej pivnice môže byť problém, obzvlášť, ak sa chystáte uchovávať viac fliaš vína rôznych druhov. Riešením by mohla byť skvele vybavená dvojzónová vínotéka MIDEA MDRW562FGG22, ktorá pojme až 193 fliaš. Chladnička na víno vás nadchne svojim elegantným dizajnom či pokročilými technológiami v podobe úsporného a tichého invertorového kompresora, UV filtra, jednoduchého dotykového ovládania či kontroly vlhkosti a ďalšími funkciami. Vínna chladnička MIDEA MDRW562FGG22 bude skvelým pomocníkom napríklad do reštaurácií, hotelov, penziónov, ale aj do domácnosti. Skrátka, všade tam, kde potrebujete uchovávať väčšie množstvo vína.

Vínotéka MIDEA MDRW562FGG22
Vínotéka MIDEA MDRW562FGG22

Vínotéka MIDEA MDRW562FGG22 je vhodná na rôzne druhy vína

Vysoká teplota vedie k nadmernému starnutiu, naopak príliš nízka teplota spôsobuje stratu chuti, vďaka vínotéke MIDEA MDRW562FGG22 bude vaše víno uchovávané pri optimálnej teplote, ktorá zaručuje dokonalú chuť. Výhodou tejto vínotéky je tiež to, že je rozdelená do dvoch chladiacich zón s nezávislým nastavením teploty, zabezpečuje tak perfektnú skladovaciu teplotu ako pre červené víno (10 – 14 °C), tak aj pre biele či ružové víno (5 – 10 °C). V oboch zónach je potom možné nastaviť teplotu v rozmedzí 5 – 18 °C. Požadované teploty jednoducho nastavíte pomocou dotykového ovládania vo vínotéke, ktoré dopĺňajú dva displeje – každá zóna má svoj displej zobrazujúci teplotu.

Dokonalé podmienky bez náhlych výkyvov teploty

Ďalšou výhodou vínotéky MIDEA MDRW562FGG22 je beznámrazový a bezúdržbový chladiaci systém No Frost vyznačujúci sa tým, že vnútorná teplota takmer nekolíše (maximálne v rozmedzí ±0,5 °C) a vytvára tak perfektné podmienky pre uložené víno. Rovnomerné prúdenie vzduchu zabezpečuje, aby bola každá fľaša chladená rovnako bez ohľadu na to, kde je vo vínotéke uložená. Príliš vysoká vlhkosť má za následok plesnivenie korku, nízka vlhkosť ho vysušuje, čím dochádza k oxidácii vína. Preto je chladnička na víno MIDEA MDRW562FGG22 vybavená hydratačným modulom z PP vlákna, ktorý nadbytočnú vlhkosť zachytáva a v prípade potreby absorbovanú vodu uvoľňuje opäť do priestoru tak, aby vo vínotéke bola vždy zabezpečená optimálna a stabilná vlhkosť v rozsahu 60 – 80 %.

MIDEA MDRW562FGG22


MIDEA MDRW562FGG22

Vínotéka, ktorá sa bude páčiť

Filtre s aktívnym uhlím zachytávajú pachy vznikajúce v priebehu skladovania vína. Počas uchovávania vína je tiež nežiaduce slnečné svetlo, preto sú dvere vínotéky MIDEA MDRW562FGG22 vybavené dvojvrstvovým bezpečnostným sklom s UV filtrom chrániacim víno pred škodlivým svetelným žiarením, ktoré by mohlo jeho chuť a kvalitu výrazne ovplyvniť. Špeciálny dizajn dverí so zrkadlovým sklom v kombinácii s rukoväťou z nehrdzavejúcej ocele vyzerá luxusne a elegantne – vínotéka MIDEA sa tak stane nádherným doplnkom každého moderného interiéru. LEDkové osvetlenie (teplé biele svetlo) efektne osvieti vnútorný priestor. Svetlo sa rozsvieti a zhasína pri otvorení alebo zatvorení dverí.

Chladnička na víno MIDEA MDRW562FGG22 vás ohromí tichým a úsporným chodom

Invertorový kompresor je zárukou veľmi tichej a úspornej činnosti. Okrem toho neprodukuje takmer žiadne vibrácie, čo prispieva k samotnej kvalite vína. Pri príliš vysokých vibráciách by mohlo dochádzať k opätovnému rozpusteniu usadenín vo víne a tým k ovplyvneniu jeho chuti, vône a kvality. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou robustných drevených políc na prehľadné uloženie fliaš s vínom. Určite oceníte aj zámok, pomocou ktorého sa dá vínna chladnička MIDEA MDRW562FGG22 uzamknúť.

Vínotéka MIDEA MDRW562FGG22

Kľúčové vlastnosti vínotéky MIDEA MDRW562FGG22

  • Kapacita 193 fliaš
  • Dve chladiace zóny
  • Rovnomerné prúdenie vzduchu
  • Kontrola vlhkosti
  • Filtre s aktívnym uhlím na zachytávanie pachov
  • Presklené dvere s UV filtrom
  • Osvetlenie LED vnútorného priestoru
  • Invertorový kompresor
  • Drevené police
  • Možnosť zmeny smeru otvárania dverí
  • Detská poistka
  • Vitrína na víno s elegantným dizajnom – zrkadlové sklo a rukoväť z nehrdzavejúcej ocele

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Výška 184,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 70,5 cm

Energetické parametre vínoték 2021

Energetická trieda G
Ročná spotreba energie 201 kWh/annum
Počet fliaš 193
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ

Spôsob chladenia Kompresor
Počet zón 2 ×
Typ modelu Samostatne stojací model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 8
Materiál políc Drevo
Vnútorný objem 430 l

Funkcie

Vybavenie Displej, LED osvetlenie, UV filter
Klimatická trieda SN, N, ST

Hmotnosť

Hmotnosť 85 kg
Kód:  MIDVIN003
Produktové číslo:  MDRW562FGG22
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02