Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Midea/Comfee PH1-09

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Midea/Comfee PH1-09

V horúcich letných dňoch príde vhod moderná mobilná klimatizácie. Táto dokáže nielen chladiť, ale aj vetrať a odvlhčovať vzduch. Jej výkon je dostatočný na to, aby vám maximálne spríjemnil pobyt v miestnostiach do 32 m2. Hodí sa preto nielen do domácnosti, ale využitie nájde napríklad aj na chate. Používa sa ľahko a nevyžaduje žiadnu odbornú montáž. Stačí ju len zapojiť do zásuvky, nastaviť odvod tepla ohybnou hadicou a ochladzovanie začína.

Kľúčové vlastnosti

  • Mobilná klimatizácia pre miestnosti do 32 m2
  • Jednoduchá obsluha, žiadna odborná montáž
  • Chladí, vetrá, odvlhčuje (až 28,8 l/24 h)
  • Diaľkové ovládanie a časovač
  • Rozmery 345×355×703 mm
  • Hmotnosť 23,5 kg

Je jedinečná

Ovládať ju môžete pohodlne z gauča pomocou diaľkového ovládača. Má tlačidlo pre zapnutie, vytočenie požadovanej teploty, intenzitu chladenia, možnosť zapnúť režim odvlhčovania a ďalšie voľby. Navolené hodnoty sa zobrazujú prehľadne na displeji. K dispozícii je aj časovač, čo je dobre využiteľné napríklad, keď chcete mať pri príchode z práce príjemne vychladený byt. V balení nájdete klimatizáciu, diaľkové ovládanie, AAA batérie, hadicu na odvod vzduchu, adaptér na hadicu, 4 ks hmoždiniek a skrutiek, adaptér do posuvného okna a drenážnu hadicu vrátane redukcie.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 23,5 kg

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda kúrenia A

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S ventilátorom, S časovačom, S diaľkovým ovládaním

Rozmery

Výška 70,3 cm
Šírka 34,5 cm
Hĺbka 35,5 cm
Kód:  MIDKLI01
Produktové číslo:  PH1-09
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01