Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MIDEA 7NA30T1

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIDEA 7NA30T1

Midea 7NA30T1

VSTAVANÁ PARNÁ RÚRA

Doprajte svojej kuchyni elegantnú, skvele vybavenú a ľahko ovládateľnú vstavanú rúru Midea 7NA30T1. Táto rúra s objemom 72 litrov disponuje celkom 13 programami a okrem štandardných funkcií ponúka aj parné pečenie, pohodlné dotykové ovládanie Slide Touch s veľkým displejom s výškou 96 mm. A aké programy rúra ponúka? Rozmrazovanie, spodný ohrev, konvenčné pečenie + ventilátor, sálavé teplo, dvojitý gril + ventilátor, ECO, predhriatie, pizza, funkciu na kysnutie cesta a parné pečenie.

MIDEA 7NA30T1
MIDEA 7NA30T1

13 programov

MIDEA 7NA30T1

PARNÉ PEČENIE

MIDEA 7NA30T1

smaltovaný povrch

MIDEA 7NA30T1

3-vrstvové SKLO

Parné pečenie s domácim konvektomatom Midea – pripravujte pokrmy zdravšie

Domáci konvektomat Midea 7NA30T1 disponuje parným pečením s rovnomerným rozptylom pary – vďaka príprave v horúcej pare si pokrmy zachovajú všetky vitamíny, minerály a prirodzenú chuť. Pečenie v pare s domácim konvektomatom Midea je k potravinám šetrné a môžete variť aj bez pridávania oleja či tuku – výsledné pokrmy sú tak nielen chutnejšie, ale predovšetkým zdravšie.

MIDEA 7NA30T1
MIDEA 7NA30T1

Elektrická rúra Midea 7NA30T1 zaistí jednoduchú prípravu mäsa

Elektrická rúra Midea 7NA30T1 disponuje teplotnou sondou PerfectCook Senzor, ktorú jednoducho zapichnete do stredu mäsa, nastavíte požadovanú teplotu, ktorú má vnútro mäsa dosiahnuť. Rúra potom riadi celý proces pečenia automaticky a po dosiahnutí nastavenej teploty pečenie automaticky preruší. Vďaka tomu si ľahko v elektrickej rúre Midea 7NA30T1 pripravíte dokonale prepečený steak podľa svojich požiadaviek.

Vstavaná elektrická Midea 7NA30T1 ohromí svojím pohodlným ovládaním

Vstavaná elektrická Midea 7NA30T1 má veľký prehľadný LED displej a dotykové ovládanie je intuitívne. Zabudovanú rúru Midea 7NA30T1 bude radosť ovládať. Samozrejmosťou je detská poistka, tiché zatváranie dvierok či dvojité halogénové osvetlenie vnútra rúry. Nechýba ani teleskopické vysúvanie alebo dvierka s tromi sklami, o ktoré sa nikdy nepopálite. 

MIDEA 7NA30T1
MIDEA 7NA30T1

SurroundHeat – optimálna cirkulácia vzduchu

Vstavaná teplovzdušná rúra Midea 7NA30T1 využíva systém SurroundHeat, ktorý zaručuje optimálnu cirkuláciu horúceho vzduchu. Ten je tak rovnomerne, neustále a kontrolovane distribuovaný do pokrmu zo všetkých strán. Vďaka tomu bude jedlo pripravené rýchlejšie a navyše bude mať krásne chrumkavú kôrku. Pri príprave náročnejších pokrmov, ako napr. múčniky, hovädzie mäso a pod. oceníte funkciu rýchleho predhriatia – tá zaistí ohriatie kuchynskej rúry Midea 7NA30T1 na 200 °C za 6 minút.


Elektrická rúra na pečenie Midea 7NA30T1 pojme až tri plechy

Elektrická rúra na pečenie Midea 7NA30T1 ponúka tri úrovne pre plechy, pričom jedlo v každej úrovni bude rovnomerne prehriate. Vďaka tomu môžete podávať celé menu naraz. Súčasťou balenia je okrem rúry Midea 7NA30T1 aj rošt a plech. 

MIDEA 7NA30T1
MIDEA 7NA30T1

Parná rúra Midea 7NA30T1 sa ľahko čistí udržuje

Parná rúra Midea 7NA30T1 je vybavená vnútorným smaltovaným povrchom, ktorý je mimoriadne odolný voči poškriabaniu, dosahuje dlhú životnosť a v neposlednom rade sa ľahko udržuje, rovnako tak ako vnútorný povrch dvierok, ktorý je úplne hladký a bez hrán, čo umožňuje jednoduché a rýchle čistenie parnej rúry Midea.

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry Midea 7NA30T1

  • Energetická trieda A+
  • Parné pečenie
  • Teplotná sonda
  • Teleskopické lišty
  • Detská poistka
  • Smaltovaný vnútorný povrch
  • Dotykové ovládanie
  • LED displej
  • Rošt a plech v balení
  • Celkom 13 programov
  • Objem 72 litrov
  • Elegantné vyhotovenie
  • Funkcia grilu
  • Odnímateľné dvierka s tichým zatváraním a 3 sklami
  • Duálny systém prúdenia vzduchu
  • Ochladzovací systém

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Funkcia rýchleho predhriatia, Gril, Parné pečenie, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Stupeň na pizzu, Ventilátor, Statické pečenie
Príkon 2 900 W
Vysúvanie plechu Teleskopické

Rozmery rúry

Výška 59,6 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 54,6 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 72 l
Kód:  MIDTR005
Produktové číslo:  7NA30T1
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06