Obnoviť stránku

Microsoft XBOX 360 Wireless Common Controller Black

4,8 394 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft XBOX 360 Wireless Common Controller Black

Precízny bezdrôtový Xbox 360 Wireless Controller Vám umožní dokonale ovládať najmodernejšie hry aj na PC. Ovládač je vybavený vibračnou technológiou, v ktorej je možné nastaviť silu vibrácií, a tým ušetriť výdrž batérií. Ergonomický dizajn zaručuje jednoduché ovládanie hier a minimálnu odozvu stlačenia tlačidla. Zariadenie je vybavené dvomi analógovými páčkami, osemsmerným ovládacím krížom a 8 tlačidlami. Nový dizajn L a R tlačidiel vám umožní ešte pohodlnejšiu obsluhu. Uprostred ovládača je umiestnené "Guide" tlačidlo, ktoré slúži pre rýchly prístup do nastavenia a rýchlu aktiváciu rôznych funkcií. Samozrejmosťou je kompatibilita s hernou konzolou Xbox 360.
Priamo na tele ovládača je k dispozícii port, ku ktorému môžete pripojiť headset a komunikovať tak napríklad so spoluhráčmi cez internetový portál. Napájanie ovládača je zabezpečené pomocou dvoch AA batérií alebo dobíjateľného akumulátora s výdržou až 25 hodín.
Parametre a špecifikácia:
Vlastnosti:
Funkcie: nastaviteľné vibrácie
Vyhotovenie: bezdrôtové
Frekvencia: 2,4 GHz
Napájanie: 2x AA batérie alebo akumulátor
Pripojenie: USB 2.0
Ovládacie prvky:
8-smerný D-PAD
2 analógové ovládače
8 herných tlačidiel
Guide tlačidlo
Štart tlačidlo
Back tlačidlo

Podporované operačné systémy:
Windows 8.1, Windows 8
Windows windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Professional

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC, Xbox 360

Pripojenie

Typ pripojenia Bezdrôtové
Rozhraní USB

Výbava a funkcie

Výbava Vibrácie, Analógové páčky
Počet tlačidiel 8 ×
Kód:  MX045a1
Produktové číslo:  JR9-00010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18