Obnoviť stránku

Microsoft Wireless Display Adapter

3,7 8 hodnotení

Microsoft Wireless Display Adapter

Prezentujte jedinečné fotografie z dovolenky alebo vdýchnite nový rozmer premietaniu vašich obľúbených filmov. Microsoft Wireless Display Adapter dokáže na úžasnú vzdialenosť 23 metrov bezdrôtovo prepojiť monitor alebo televízor s takmer ktorýmkoľvek zdrojovým zariadením za prispenia intuitívnej technológie Intel Wireless Display. Či už ide o tablet, notebook alebo smartphone, pomocou adaptéra môžete filmy, fotografie, ale aj hry v nich umiestnené, premietať na širokouhlej obrazovke.

Zabudnite na chrastivý zvuk z notebookov alebo na malé rozmery obrazu, ktoré nedajú šancu kvalite vašich milovaných snímok vyniknúť. S Microsoft Wireless Display adaptérom môžete mať všetko vo veľkom a môžete byť svedkami skutočne prvotriednych audiovizuálnych zážitkov, ktoré sú vďaka širokej kompatibilite adaptéra navyše prístupné vyznávačom celého radu operačných systémov.

Parametre a špecifikácie:

Kompatibilita:
Zariadenia s procesormi Intel podporujúcimi technológiu Wi-Di
Zariadenie s Windows 8.1 podporujúce technológiu Miracast
Android 4.2.1 a vyššiu podporujúce technológiu Miracast
Surface Pre 3, Surface 2, Surface Pro a Surface Pro 2

Dĺžka prepojovacieho kábla:
332 mm

HDMI predlžovací kábel:
180 mm

Rozmery adaptéra:
88 × 20 × 10 mm

Hmotnosť:
33,1 g

Kód:  ME379
Produktové číslo:  CG4-00008
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03