Obnoviť stránku

Microsoft Windows 10 Pro SK (FPP)

4,7 297 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Microsoft Windows 10 Pro SK (FPP)

Najmodernejší systém z dielní Microsoftu nesúci názov Windows 10 vás zláka svojou jednoduchosťou, flexibilitou, bezpečnosťou, stabilitou a rýchlosťou. Ak vyberáte pre svoje zariadenie ten pravý operačný systém, tak práve Microsoft Windows 10 vám zaistí dlhodobý komfort neustále sa vyvíjajúceho prostredia, s ktorým sa ľahko zžijete. Na vývoji a testovaní sa podieľajú milióny ľudí, vďaka ktorým je systém komplexne funkčný a používateľsky prívetivý na akomkoľvek zariadení.

Na aké novinky sa môžete tešiť?

  • Stále aktuálny systém - Microsoft už neplánuje vydávať nové verzie systému Windows a namiesto toho chce stále zdokonaľovať a vyvíjať práve Windows 10, ktoré bude ďalej rozširovať a vylepšovať len prostredníctvom bezplatných upgradov.
  • Návrat rekonštruovanej ponuky štart - obľúbená ponuka štart, ktorú Microsoft využil naposledy vo Windows 7 je teraz späť v inovatívnej podobe s možnosťou pripínania aplikácií a obľúbených položiek (aplikácie, kontakty, zoznamy skladieb, a pod.).
  • Úplne nový webový prehliadač - dlho využívaný Internet Explorer teraz nahradí jeho nástupca Edge, ktorý je vizuálne aj funkčne veľmi jednoduchý a bude podporovať dodatočné doplnky, ktorými si každý používateľ prehliadač rozšíri podľa svojich predstáv.
  • Virtuálne plochy - teraz prichytíte až 4 aplikácie, ktoré vidíte súčasne na spoločnej ploche a komu to nebude stačiť, môže si vytvoriť aj ďalšie virtuálne plochy.
  • Pokročilé zabezpečenie - prihlasovanie pomocou Windows Hello je inovatívnym bezpečnostným prvkom, vďaka ktorému sa prihlásite len pohľadom alebo dotykom. Všetko funguje na princípe rozpoznania vašej tváre alebo overenia odtlačku prsta.
  • Zjednotený Windows Store - na všetkých zariadeniach so systémom Microsoft Windows 10 nájdete rovnaké nákupné prostredie so skvelým digitálnym obsahom (filmy, hry, aplikácie).
  • Prispôsobiteľné pracovné prostredie - obrazovku si možno prispôsobiť presne pre vaše zariadenie čím získate jednoduché ovládanie dotykom, klávesnicou s myšou, alebo perom.

Vhodné pre všetkých

Systém spustíte aj na starších zariadeniach so slabšou konfiguráciou hardvéru a neprídete ani o veľmi rýchly štart. Výhodou je aj možnosť obnovenia "továrenského nastavenia", kedy dôjde ku kompletnej reinštalácii a vymazaniu všetkých dát bez potreby inštalačného média. Rovnaký princíp je využívaný napríklad pri mobilných telefónoch.

Všetko na čo ste zvyknutí z predchádzajúcich Windows

Moderná ponuka Štart zaisťuje rýchly prístup k tomu, čo potrebujete mať ihneď dostupné. Nájdete tu aj dlaždice pre jednotlivé aplikácie, ktoré môžete ľubovoľne pridávať a presúvať. Navyše dokáže v reálnom čase zobrazovať, čo sa práve odohráva na Facebooku, Twitteri a aj aká emailová pošta vám práve prišla.

Obrovskou výhodou je ľahká prenosnosť vášho osobného nastavenia a prepojenia s cloudom. Váš online Microsoft účet je totiž priepustka do sveta kompletnej synchronizácie. Stačí jediné prihlásenie a máte zaistenú personifikáciu svojho prostredia od obrázkov na ploche až po nastavenie pošty či kalendára. Aplikácie, ktoré máte radi, sú všade s vami. Navyše je priamo do prieskumníka integrovaný prístup na webový disk OneDrive.

Vaše dáta stráži v úplnom bezpečí aj svätá trojica v podobe bezpečnostnej kombinácie Windows Defender, Windows Firewall a Windows Update. Každý z nich má na starosti niečo iné, ale dohromady tvoria nepriestrelnú stenu, ktorá vás ochráni pred nástrahami online sveta.

Edícia Pro

Určená pre firemných zákazníkov a organizácie či náročnejších domácich používateľov. Obsahuje všetky funkcie základnej edície, ku ktorým pridáva možnosť vzdialeného prístupu, pripojenie do podnikovej domény, podporu šifrovania diskových oddielov BitLocker a ďalšie pokročilé nástroje.

Doplňujúce informácie:

Podrobnosti o licencii:
• Produkt: Microsoft Windows 10 Pro
• Spracovanie dát: 32-bit alebo 64-bit
• Licencia: FPP (USB flash disk)
• Downgrade na ktorúkoľvek nižšiu verziu systému Windows nie je možný
• Lokalizácia: SK

Systémové požiadavky:
• Procesor: 1 GHz alebo rýchlejší, alebo SoC
• Operačná pamäť: 1 GB
• Voľné miesto na HDD/SSD: 16 GB
• Rozlíšenie obrazovky: minimálne 1024 x 600 bodov
• Grafická karta: DirectX 9 alebo novšia s ovládačom WDDM
• Dotykové ovládanie vyžaduje počítač s dotykovou obrazovkou
• Pripojenie na internet
• Pre niektoré funkcie je vyžadovaný účet Microsoft

Kód:  WZ078f
Produktové číslo:  FQC-10184
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18