Obnoviť stránku

Microsoft Surface Slim Pen 2 Black

4,8 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
89,90 €

Microsoft Surface Slim Pen 2 Black

Vytvárajte, ukladajte, nabíjajte, všetko opakujte

Vezmite do ruky dotykové pero Microsoft Surface Slim Pen 2, ktoré vám poskytne skvelú odozvu pri ručnom zapisovaní poznámok a kreslení. Pocit z toho bude rovnaký, ako keby ste písali skutočným perom na papier. Microsoft Surface Slim Pen 2 vyniká mimoriadnou presnosťou a inovovaným dizajnom, ktorý zjednodušuje ukladanie. Dotykové pero poskytne aj široké možnosti tieňovania a výnimočnú citlivosť na tlak[1].

Pero skvele fungujúce so Surface

Dotykové pero Microsoft Surface Slim Pen 2 bolo navrhnuté tak, aby sa vám s ním skvele pracovalo. Ide o doposiaľ najlepšie pero s písaním v reálnom čase, vysokou presnosťou a širokými možnosťami tieňovania vďaka ostrejšiemu hrotu a lepšiemu dizajnu.

Microsoft Surface Slim Pen 2 umožní intuitívne používanie

Kreslenie, písanie poznámok aj prechádzanie zložkami bude o poznanie jednoduchšie. Dotykové pero Microsoft Surface Slim Pen 2 vám dopraje prirodzený pocit pri používaní, ktorý vám bude pripadať, ako keby ste písali na skutočný papier, najmä vďakaspätnej väzbe, ktorú ovládate pri spárovaní so Surface Pro 8 alebo Surface Laptop Studio. [3,4,5]

[3] Surface Slim Pen 2 zobrazený so Surface Pro Signature Keyboard

Pero vám môže pomôcť zvýšiť produktivitu

Mieru spätnej väzby si môžete upraviť podľa seba tak, aby ste docielili vyššiu produktivitu. S dotykovým perom Microsoft Surface Slim Pen 2 pocítite úspešný výber objektov, nabehnutie nad objekt, mazanie a ďalšie akcie. [4]

Microsoft Surface Slim Pen 2 bude vždy nabitý

Dotykové pero je pripravené na použitie ihneď po vytiahnutí z krabice. Microsoft Surface Slim Pen 2 disponuje bezdrôtovým nabíjaním a možnosťou bezpečného uloženia do zariadenia Surface Pro Signature Keyboard alebo Surface Laptop Studio. [5] Dotykové pero poskytuje až 15-hodinovú výdrž na jedno nabitie.

Zdieľajte svoje nápady

Vymýšľať, kresliť a zaznamenávať možno aj prostredníctvom služby Microsoft Teams alebo cez službu Microsoft Whiteboard. Prezentáciu možno navyše upravovať na mieste, vyplňovať a podpisovať dokumenty alebo robiť ručne písané poznámky v službe Microsoft Journal. [5]

Vyhlásenie

[1] Zážitky z používania Surface Slim Pen 2 a kompatibilita sa líšia podľa typu zariadenia, ktoré s ním používate.

[2] Funkcia Rukopis Zero force bude fungovať, iba ak sa Surface Slim Pen 2 používa so zariadením Surface Pro 8, Surface Pro X, Surface Laptop Studio a Surface Duo 2.
[3] Surface Slim Pen 2 zobrazený so Surface Pro Signature Keyboard
[4] Hmatové signály v Surface Slim Pen 2 možno vyskúšať v niekoľkých aplikáciách v Surface Laptop Studio a Surface Pro 8 s Windows 11. Surface Laptop Studio a Surface Pro 8 sa predávajú samostatne.
[5] Niektorý softvér, príslušenstvo a zariadenie sa predávajú samostatne. Dostupnosť aplikácie a funkcie sa môžu líšiť podľa trhu a operačného systému.
[6] Funkcia nakláňania Surface Slim Pen 2 je dostupná so zariadením Surface Laptop Studio, Surface Pro 3-Pro 8; Surface Pro X; Surface Go 1 – Surface Go 3; Surface Laptop 1 – 4; Surface Studio 1,2; Surface Book 1 – 3.
[7] Funkcia párovania vyžaduje Windows 10, Windows 11 alebo Android s poslednými aktualizáciami.
[8] Výdrž batérie do značnej miery závisí od spôsobu používania, konfigurácie funkcií a siete, sile signálu, nastavení a ďalších faktoroch.
[9] Nabíjacia základňa USB-C dodávaná v krabici s perom Slim 1 pre Surface vyžaduje aktualizáciu firmvéru prostredníctvom služby Windows Update na nabíjanie Surface Slim Pen 2.
[10] Obmedzená záruka Microsoft sa navyše poskytuje k vašim zákonným právam spotrebiteľa.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Zariadenie Tablet, Notebook
Rad notebooku Microsoft Surface
Značka tabletu Microsoft
Model tabletu Surface Pro 8, Surface Pro X

Hrot

Technológia Aktívna
Materiál Plast

Vlastnosti

Funkcie Bluetooth
Výdrž batérie 15 h

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka 136,8 mm
Priemer 6,3 mm
Hmotnosť 13 g

Spôsob nabíjania

Pripojenie Magneticky
Kód:  MCS330f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8WV-00014
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06