Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless

4,5 28 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless

Jedinečná myš pre zariadenia Windows

Microsoft Sculpt Comforort Mouse je elegantná bezdrôtová myš vytvorená špeciálne pre zariadenia s Windows 8. Potvrdením je tlačidlo Windows na ľavom boku, ktoré uľahčí dostupnosť hlavnej ponuky operačného systému.


Jednoduché pripojenie aj na cestách

Optický senzor využívajúci technológiu BlueTrack má rozlíšenie 1 000 dpi a zaisťuje vysokú presnosť a plynulý pohyb prakticky na akomkoľvek povrchu. Sculpt Comfort Mouse disponuje perforovanou plochou pre palec, ktorá pravákom spríjemní jej dlhšie užívanie.


Jednoduchá práca v dokumentoch

Štvorsmerné koliesko zase výrazne uľahčí prácu v dokumentoch a programoch, ktoré sa na jednu obrazovku nezmestia. Extra dlhá výdrž na batériu, bezdrôtové spojenie a kompaktné rozmery sú hlavnými benefitmi tohto modelu, to všetko v elegantnom, modernom a praktickom dizajne.


Komfortný ergonomický dizajn

Myš je navrhnutá špeciálne pre pravákov, ktorým umožňuje rozšírené využitie a väčšie pohodlie pri práci.


BlueTrack Technology

Využite výhody BlueTrack Technology, ktorá v sebe spája výkon optickej myši s presnosťou laserovej myši a ponúka pohodlnú prácu takmer na každom type povrchu.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bezdrôtový USB prijímač
Typ batérie AA

Použitie myši

Typ Cestovná

Senzor

Technológia BlueTrack

Ďalšie vlastnosti myši

Výdrž 9 mesiacov
Kód:  XXXME362d2
Produktové číslo:  H3S-00002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17