Obnoviť stránku

Microsoft Sculpt Comfort Keyboard

4,6 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Sculpt Comfort Keyboard

Zbrusu nová klávesnica Microsoft Sculpt Comfort Keyboard je navrhnutá predovšetkým pre prácu s novými Microsoft Windows 8, avšak to neznamená, že si túto kvalitnú klávesnicu nemôžete dopriať aj v starších verziách systému Microsoft Windows.Periférie Microsoft sú známe vysokou kvalitou spracovania a materiálov, ani táto klávesnica nie je výnimkou.Hlavnou prednosťou klávesnica je ergonomický tvar s klávesmi prehnutými tak, aby prirodzene kopírovali vaše dlane, vďaka čomu vás nebudú bolieť ruky ani po dlhom písaní na klávesnici.Komfortu napomáha aj mäkká podložka z umelej kože pod vaše zápästie.
Na prvý pohľad vás určite zaujme rozdelený medzerník, v predvolenom nastavení pracujú obe polovice rovnako ako klasický medzerník.Zmena nastáva vo chvíli, keď podržíte obe polovice stlačené, aktivujete tým funkciu backspace a ľavá polovica medzerníka bude fungovať ako kláves backspace.
Horný rad F klávesov je rozšírená po vzore notebookov o blok funkčných klávesov.Funkčné klávesy sú priradené jednotlivým funkciám vo Windows 8, naprzobrazenie nastavení, vyhľadávania, zdieľanie, prepínanie aplikácií a ovládanie multimédií.Spodná strana klávesnice je osadená mäkkými gumovými nožičkami a nájdeme tu užitočné otvormi pre odtok kvapalín v prípade poliatiu klávesnice a pozíciu pre dve AAA batérie.Vďaka pokročilej správe napájania vydrží klávesnice v prevádzke až rok a pol na jednu sadu batérií.
Parametre a špecifikácie:
Rozhranie:
USB
Technológia:
Bezdrôtová 2,4 GHz
Dosah:
Až 10 metrov
Napájanie:
2 x AAA batérie
Výdrž až 18 mesiacov
Farebné prevedenie:
Čierne
Rozmery:
453 x 213 x 33 mm
Hmotnosť:
807 g vrátane batérií

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bezdrôtový USB prijímač

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice Kancelárska
Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 45,3 cm (453 mm)
Výška 3,3 cm (33 mm)
Kód:  ME327e3
Produktové číslo:  V4S-00019
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13