Obnoviť stránku

Microsoft Lumia 950 LTE čierna Dual SIM + príslušenstvo

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Lumia 950 LTE čierna Dual SIM + príslušenstvo

vlastnosti telefónu

73,2 mm

145 mm

8,2 mm

Hmotnosť telefónu: 150 g

5,2 "

uhlopriečka displeja

Windows 10

typ operačného systému

6 h

výdrž batérie

Nano SIM

typ SIM karty

73,2 x 145 x 8,2 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

32 GB

vnútorná pamäť

20 Mpx

fotoaparát

LTE

najrýchlejší internet

microSD

slot na pamäťové karty

150 g

hmotnosť telefónu

Microsoft skladacie klávesnice

Microsoft HD-500 Display Dock

Microsoft Arc Touch Mouse

Vytvorené pre veľké veci

Plynulý chod je zaistený šesťjadrovými procesorom Qualcomm Snapdragon 808, ktorý tepe na frekvencii 1,8 GHz. Tomu poskytuje asistenciu 3GB operačnú pamäť. Všetky svoje dáta bezpečne uložíte na 32GB internú pamäť, už však môžete pomocou microSD karty rozšíriť na dych berúcich 200 GB.

Príkladná jemnosť displeja

Lumia 950 LTE Dual SIM sa môže pochváliť 5,2 "palcovým displejom s ohromujúcim Quad HD rozlíšením. Na ňom, vďaka jemnosti 564 ppi, vynikne každý detail vašich zhotovených fotografií či videí. Špeciálna vrstva ClearBlack znižuje nežiaduce odlesky, čo je príčinou čitateľného displeja aj na priamom slnku.

perfektné fotografie

O špičkové fotografie sapostará zadnej fotoaparát s rozlíšením 20 Mpx. Ten bol navrhnutý tak, aby zabránil rozmazaniu pohybujúceho objektu, ktorý sa snažíte zachytiť. Všetky vaše snímky tak budú dokonale ostré. Vďaka 5. generáciu optickej stabilizácie obrazu a svetelnosti objektívu f / 1,9 vykúzlite špičkové fotografie aj za zlého osvetlenia.

Navrhnutý pre prácu

Veľmi osobité odomykanie pomocou overovania dúhovky zaistí všetkým uloženým dátam absolútne bezpečie. Energiu vašej práci dodá batérie s kapacitou 3 000 mAh, už veľmi rýchlo nakŕmite ďalšie energiou s USB konektorom typu C.

Kód:  NOK5950e3c2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16