Obnoviť stránku

Microsoft Lumia 640 XL oranžová Dual SIM

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Lumia 640 XL oranžová Dual SIM

Veľký displej pre maximálne zážitky

Moderný chytrý telefón by mal byť nielen pekný na prvý pohľad, ale musí zvládať  široký záber požiadaviek aj náročnejšieho užívateľa. Tieto vlastnosti skvele spĺňa novinka zo stajne spoločnosti Microsoft. Privítajte Lumi 640 XL, ktorá je vyšperkovaná podporou pre dve SIM karty. V kombinácii s ohromným 5,7 "HD displejom si užijete celú škálu aplikácií z portálu Windows Phone Store.

Už v základe získate bezplatne celú škálu ospevovaných aplikácií na čele s komunikátorom Skype. Nechýba ani cloudové úložisko OneDrive pre prístup k súborom odkiaľkoľvek. Zlatým klincom je jeden rok zadarmo služby Office 365, čo znamená, že si Office môžete, napríklad nainštalovať na svoj počítač.

Svoje životné okamihy si zachytíte pomocou kvalitnej a ľahko použiteľnej aplikácie Lumia Camera. 13megapixelový zadný fotoaparát sa postará o ostré snímky. Predná širokouhlá kamerka poskytne videohovory s rodinou a priateľmi. Spokojné pokývanie hlavou, vyvolá kapacita batérie, ktorá dosahuje hodnoty 3000 mAh.

Kód:  NOK5640f2d
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02