Obnoviť stránku

Microsoft HD-500 Display Dock

4,9 14 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Microsoft HD-500 Display Dock

Replikátor portov Microsoft HD-500 je absolútne nevyhnutná súčasť pre váš mobilný telefón Microsoft Lumia 950 a 950XL pre využitie ich skutočného potenciálu. S pomocou tejto čarovnej škatuľky budete mať svoje PC vždy po ruke, pretože Microsoft HD-500 vám umožní pripojiť nielen štandardný PC displej, ale aj periférie ako je klávesnica alebo myš. A razom sa váš telefón premení na plnohodnotný pracovný nástroj vo vašom vrecku.

Kľúčové vlastnosti

  • Replikátor portov pre telefóny Microsoft Lumia 950 a 950XL
  • Možnosť pripojenia externého displeja
  • Pripojenie plnohodnotnej klávesnice a myši
  • 1080p rozlíšenie display portu a HDMI
  • Nadupaný procesor uchváti svojim výkonom - dobre
  • Rýchle nabíjanie s pomocou USB-C portu

Jednoduché pripojenie

Po jednoduchom pripojení káblov máte možnosť využiť výkon vášho telefónu na veľkom externom displeji pri full HD rozlíšení a to pri úplne komfortnom snímkovaní 60 FPS. Aj pri pripojení externého displeja a klávesnice s myšou vám nič nebráni ďalej používať všetky bežné funkcie telefónu.

Kancelária na cesty

Microsoft HD-500 v kombinácii s mobilnými telefónmi Microsoft Microsoft Lumia 950 a 950XL umožňuje vďaka novému prístupu k vývoju aplikácií ponúknuť používateľovi plnohodnotné funkcie Microsoft Office. Jednoducho môžete váš telefón pripojiť k rozmernému kancelárskemu displeju spolu s pohodlnými perifériami a začať pracovať s dokumentmi Microsoft Word alebo tabuľkami Microsoft Excel.

Kód:  NOKP0210c2d
Produktové číslo:  02745B4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08