Obnoviť stránku

Microsoft CC-3089 žiarivo oranžový

4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft CC-3089 žiarivo oranžový

Nie je nad originál

Perfektne spracovaný a dizajnovo veľmi vydarený. Originálny kryt pre vášho miláčika Lumia 640. Poskytne vášmu mobilnému telefónu dostatočný komfort a vám veľmi pohodlný prístup k samotnému prístroju. Jeho flipové prevedenie zaujme. Je tiež veľmi praktické, pretože pri zatvorení kryje displej. Púzdro je skvelou voľbou pre prácu i voľný čas.

Kryt alebo púzdro?

V tomto prípade sa nejedná o púzdro, ktoré sa zacvakne na prístroj a tým zväčšuje jeho hrúbku. Ide totiž o originálny kryt, ktorý nahradí súčasný zadný kryt vášho zariadenia. Tento systém poskytuje veľké množstvo výhod oproti klasickým púzdram. Nielen, že takmer nezväčší hmotnosť ani hrúbku vášho zariadenia. Navyše vďaka flipovej prednej strane perfektne ochráni váš displej a 100% zaručí prístup ku všetkým slotom. Tiež má vo flipovej stene chytro ukrytú kapsičku pre vašu kreditnú kartu.

Parametre a špecifikácia

Typ a materiál

Typ Zadný kryt

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním
Kód:  NOP0780a3b
Produktové číslo:  02744K4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19