Obnoviť stránku

Microsoft ARC Mouse black

4,6 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft ARC Mouse black

Luxusná bezdrôtová myš Microsoft ARC Mouse s originálnym dizajnom vydutého tvaru, ktorý ju dovoľuje pri prenášaní sploštiť, zatiaľ čo pri používaní myš možno prakticky zakriviť. Z používateľského hľadiska je veľmi komfortnou a skladnou pri prenášaní.Je vybavená kvalitným laserovým snímaním s technológiou BlueTrack, vhodným pre takmer akýkoľvek povrch, veľmi citlivou dotykovou plochou s rýchlou odozvou a štyrmi klasickými a jedným programovateľným tlačidlom.Disponuje jedinečným spôsobom zapínania - vyklenutím sa zapne, zatiaľ čo sploštením sa vypne, pričom súčasný stav je indikovaný zeleno blikajúcou kontrolkou.
Vďaka praktickému obojručnému dizajnu padne myš pohodlne do ruky pravákom i ľavákom.Obsahuje 2,4 GHz bezdrôtový prijímač kompaktných rozmerov, ktorý možno bez obáv z poškodenia zanechať v počítači alebo magneticky pripnúť k spodnej časti myši.Tento malý elegán je vhodným spoločníkom na cesty a pre všetkých, ktorí pri práci na notebooku radšej používajú myš.Obsahom balenia sú dve AAA batérie, ktoré vystačia až na šesť mesiacov prevádzky.
Parametre a špecifikácia:
Podpora OS:
Microsoft Windows Vista, 7, 8
Apple Mac OS v10.4 až v10.6 a vyššie
 

Kód:  ME361f1b
Produktové číslo:  ZJA-00065
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09