Obnoviť stránku

Micron 1100 SSD 256GB

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Micron 1100 SSD 256GB

Získajte mimoriadny výkon, energetickú účinnosť, bezpečnosť a veľkú kapacitu v podobe výkonného SSD disku Micron 1100 s technológiou 3D TLC NAND. Prináša tak potrebnú kapacitu a rýchlosť pre spracovanie veľkých objemov dát, obrázkov a ďalších multimédií. Ak teda hľadáte cestu, ako zrýchliť váš počítač alebo starší notebook, bude tento SSD disk s kapacitou 256 GB a hrúbkou 7 mm vhodnou a cenovo výhodnou voľbou. Vďaka softvéru Micron 's Storage Executive budete mať dokonalý prehľad o stave disku. Ľahké budú tiež aktualizácie firmvéru.

Kľúčové vlastnosti

  • Kapacita 256 GB
  • Technológia 3D TLC NAND
  • Rýchlosť čítania až 530 MB/s
  • Softvér Micron's Storage Executive
  • Hrúbka 7 mm

Micron 3D TLC NAND

Veľkou výhodou tohto SSD disku je využívanie sofistikovanej 3D TLC NAND bunky, ktoré majú za cieľ zlepšiť rýchlosť a predĺžiť životnosť. Micron 1100 dosahuje rýchlosť čítania až 530 MB/s a zápisu až 500 MB/s. Načítanie operačného systému bude bleskurýchle a prebehne behom niekoľkých sekúnd. Načítanie zložitých aplikácií a súborov sa tiež výrazne zrýchli - už nebudete musieť čakať desiatky sekúnd na spracovanie náročnej operácie. Samozrejmosťou je zabezpečenie dát pomocou hardvérového šifrovania a vylepšených funkcií na ochranu osobných údajov.

 
Kód:  MIC101b
Produktové číslo:  MTFDDAK256TBN-1AR1ZABYY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13