Obnoviť stránku

METHOD Waterfall 354 ml

4,4 5 hodnotení
4,99 €
Pri kúpe 1 ks 4,99 €/ks
Pri kúpe 2 ks 4,37 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 4,15 €/ks

METHOD Waterfall 354 ml

Čisté voňavé ruky a dobrý pocit z použitia produktu netestovaného na zvieratách. Pri každom použití tekutého mydla Method Waterfall si spomeniete na svoju exotickú dovolenku. Alebo aspoň na prvý pocit spoznáte, ako exotická dovolenka vonia. Surfujte na karibských vlnách a doprajte si luxusný pocit počas bežných denných činností. Fľaštička s objemom 354 ml má originálny dizajn, ktorý zaujme na prvý pohľad. Prírodné zloženie bez parabénov aj triklozánu nezaťaží pokožku vašich rúk. Zanechá ich príjemne jemné a voňajúce po ľaliach a santalovom dreve. 

Kľúčové vlastnosti tekutého mydla Method Waterfall 354 ml

  • Prírodné zloženie bez parabénov a triklozánu
  • Mydlo Method vonia po ľaliach a santalovom dreve
  • Praktická pumpička na jednoduché dávkovanie
  • Mydlo Method nie je testované na zvieratách
  • Objem 354 ml

Ako používať:
Pomocou pumpičky nadávkujte dostatok mydla na vlhkú pokožku. Vytvorte penu a opláchnite.

Zloženie:
Water, sodium lauryl sulphate, cocamide dea, cocamidopropyl betaine, glycerín, aloe barbadensis gel, tocopheryl acetate, citric acid, sodium chloride, sodium citrate, benzophenone 4, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, fragrance, colour

Zloženie

water sodium lauryl sulfate cocamidopropyl hydroxysultaine cocamidopropyl betaine decyl + lauryl glucoside fragrance oil blend sodium citrate sodium chloride methylisothiazolinone + metylchloroisothiazolinone Aloe Vera Gel Vitamín E glycerín color.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 354 ml

Typ

Konzistencia Tekuté mydlo

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Špecifikácia Bez parabénov, Ekologické, Prírodné, Vegánske

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami
water sodium lauryl sulfate cocamidopropyl hydroxysultaine cocamidopropyl betaine decyl + lauryl glucoside fragrance oil blend sodium citrate sodium chloride methylisothiazolinone + metylchloroisothiazolinone Aloe Vera Gel Vitamín E glycerín color. '>
Kód:  MYD142
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  817939015124
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08