Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MERABELL Gas Flexi R1/2" – G1/2" 75 – 150 cm

5 2 hodnotení
25,90 €

MERABELL Gas Flexi R1/2" – G1/2" 75 – 150 cm

Únik plynu nie je žiadna sranda, ale poriadne bezpečnostné riziko. Predíďte mu s plynovou hadicou MERABELL Gas Flexi R1/2" – G1/2" 75 – 150 cm. Ide o ideálnu investíciu pre pripojenie vášho plynového spotrebiča – a tiež pre váš pokojný spánok. Vďaka svojmu návrhu a celokovovému spracovaniu zaisťuje extra bezpečnosť vašej domácnosti. Rozdiel v bezpečnosti oproti bežným plynovým pripájacím potrubiam je naozaj znateľný. Dĺžku hadice na plyn z unikátnej série Merabell Gas Flexi jednoducho upravíte jej natiahnutím. Vďaka otočnej koncovke, ktorá bráni namáhaniu hadice krutom, ju navyše ľahko namontujete aj v stiesnených priestoroch. Po celej dĺžke je plynová hadica Marabella potiahnutá ochranným plášťom žltej farby, takže sa jej povrch nemôže narušiť pôsobením agresívnych chemických prostriedkov.

Kľúčové vlastnosti hadice Merabell Gas Flexi R1/2" – G1/2" 75 – 150 cm

  • Celokovová hadica na plyn Merabell je vyrobená z extra odolného materiálu – chirurgickej ocele
  • Robustná hadica pre maximálne bezpečné pripojenie plynového spotrebiča
  • Vnútorný závit R1/2", vonkajší závit G1/2"
  • Flexibilná hadica Merabell s dĺžkou 75 až 150 cm
  • Hadica na plyn je opatrená žltým plastovým plášťom
  • Otočná koncovka hadice Merabell pre jednoduchú montáž aj v stiesnených priestoroch
  • Prevádzková teplota pre použitie hadice na plyn: 0 – 100 °C

Dokonale bezpečná konštrukcia hadice na plyn Merabell

Konštrukcia z extra odolnej chirurgickej ocele je zárukou toho, že hadica na plyn Merabell Gas Flexi pri bežnom používaní skrátka nepraskne. Robustnú konštrukciu navyše dopĺňa ochranné plastové opláštenie žltej farby, ktoré bráni možnému narušeniu kovového povrchu hadice agresívnymi chemickými prostriedkami.

S hadicou Merabell Flexi nebude plyn vo vašej domácnosti unikať

Plynová hadica Merabell Gas Flexi má oproti bežným pripájacím potrubiam ešte jednu užitočnú funkciu v podobe otočnej koncovky. Tá totiž umožní jej ľahkú montáž aj v skutočne stiesnených priestoroch. Okrem toho zamedzuje zbytočnému namáhaniu hadice krutom. Vaša domácnosť sa tak stane úplne bezpečnou.


Parametre a špecifikácia

Závity a rozmery

Vnútorný závit R1/2"
Vonkajší závit G1/2
Dĺžka 1,5 m
Kód:  MERHA030
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M0031

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08