Obnoviť stránku

MENU podľa Koko

Kniha
5 7 hodnotení

MENU podľa Koko

S rovnakou vášňou, s akou Veronika Kokešová alias Koko pripravuje svoj blog MENUdomu.cz a rovnomenú reláciu na TV Stream, sa pustila do tvorby prvej kuchárskej knihy! Veronika na svojom blogu, za ktorý získala ocenenie blogerka roku 2013, skúša v kuchyni možné aj nemožné.Svojim čitateľom predstavuje suroviny, s ktorými pri varení pracuje, a podrobne vysvetľuje postupy pomocou videí, na ktorých sa veľa varí, smeje a zase varí.

A nebude tomu inak ani v jej knihe. Kuchárka Menu podľa Koko obsahuje desať tematicky ladených kapitol - jedlá je možné medzi sebou naprieč kapitolami kombinovať, podľa chuti. Tešiť sa tak môžete na menu z dvora aj z pasienkov. Hubové, poľovnícke, fašiangové menu alebo na konečnú sladkú bodku. Vydanie knihy bude sprevádzané novou reláciou MENU podľa Koko, na ktorého epizódy  pomocou QR kódu bude každý recept v knihe odkazovať.

Nevšedné spracovanie knihy je sprevádzané originálnymi autorskými ilustráciami.

Kód:  stream13

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12