Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Meliconi SMART4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Meliconi SMART4

Prvý obojstranný ovládač s plnohodnotnou klávesnicou

S univerzálnym diaľkovým ovládačom Meliconi SMART4 4 v 1 si zjednodušíte ovládanie vašej domácej elektroniky. Obojstranný ovládač je vybavený plnohodnotnou QWERTY klávesnicou, ktorá je kompatibilná s mnohými inteligentnými televízormi na trhu. Bezdrôtová komunikácia je zaistená cez USB prijímač.


Kľúčové vlastnosti univerzálneho ovládača Meliconi SMART4

  • Ovládanie až 4 zariadení jediným ovládačom
  • Plnohodnotná Qwerty klávesnica na spodnej strane
  • Podpora TV, set-top boxu, Blu-ray prehrávača a ďalších
  • Inteligentné ovládanie kurzorom Air Mouse
  • Dosah až 10 m
  • Internetové aktualizácie
  • Pripojenie cez USB prijímač

Ovládanie kurzora myši

Diaľkové ovládanie Meliconi Smart4 môže fungovať aj ako myš. Pomocou inteligentnej technológie Air Mouse možno pohodlne pohybovať kurzorom po obrazovke, čím si ovládanie maximálne zjednodušíte a urýchlite. Ovládač je vybavený funkciou memo, ktorá sa postará o ukladanie sekvencie príkazov a vám maximálne zjednoduší implementáciu zložitejších akcií.


Pravidelné aktualizácie

Pomocou tohto univerzálneho ovládača môžete ovládať až 4 zariadenia vrátane televízora, set-top boxu, Blu-ray/DVD prehrávača či multimediálneho centra. Vďaka pravidelným aktualizáciám z internetu je zaistená dlhá životnosť zariadenia. O napájanie sa stará dvojica AAA batérií.

Kód:  MEGD072e
Produktové číslo:  802000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18