Obnoviť stránku

Meliconi HP200

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Meliconi HP200

Máte doma malé spiace dieťa, ale váš obľúbený program v televízore chcete vidieť? Nechajte potomka spať a vychutnajte si svoju reláciu vďaka slúchadlám, ktoré sú ideálne presne pre tieto prípady. Mimoriadne komfortné slúchadlá Meliconi obsahujú plne nastaviteľný slúchadlový oblúk a mäkké vystuženie mušlí. Vďaka tomu zaisťujú maximálne pohodlie aj pri dlhodobom počúvaní. Mušle sú naozaj veľké, a preto bez problémov obklopia celé ucho. Zároveň poskytnú dostatočne veľký priestor pre 40 mm meniče, ktoré zaistia špičkovú zvukovú kvalitu.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn a kvalitné spracovanie
  • Rýchle bezdrôtové pripojenie k televízoru a ďalším zvukovým zdrojom (napr. DVD, Blu ray, CD, HiFi audio systémy a ďalšie)
  • Extra dlhý odpojiteľný kábel v dĺžke 6 metrov
  • Vynikajúca zvuková izolácia, ktorá dokáže odtieniť aj hluk v klube
  • Otočné mušle umožňujúce počúvanie len jedným uchom
  • Funkcia Auto-Scanning a 3 prenosné kanály
 

 

Koniec polámaným káblom

Rozmotávanie slúchadiel je jedným z fenoménov, ktorý sa nevyhol asi nikomu z nás. Prečo si teda nekúpiť slúchadlá, ktoré káble nemajú? Meliconi HP200 sú ideálnym riešením pre každého. Bluetooth pripojenie s neuveriteľným dosahom až 100 m zaručí, že zlomený kábel vás naozaj nerozhádže. Chcete však počúvať hudbu aj z prístroja, ktorý technológiou Bluetooth neoplýva? So 6 m dlhým káblom, ktorý je súčasťou balenia, to nie je žiadny problém. V slúchadlách je integrovaná nabíjacia batéria, ktorá sa dá vždy ľahko dobiť pomocou dobíjacej základne.

 

 
 
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MEGD090l
Produktové číslo:  497307

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07