Obnoviť stránku

MELICONI green line Pohlcovač pachov do chladničky

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,90 €

MELICONI green line Pohlcovač pachov do chladničky

Pohlcovač pachov MELICONI green line je špeciálne určený do chladničky,  v ktorej pomáha odstraňovať nepríjemné pachy a absorbuje prebytočnú vlhkosť. Súčasne napomáha tiež uchovávať potraviny dlhšie čerstvé. V stredne veľkej chladničke funguje po dobu až 6 mesiacov. Pohlcovač MELICONI green line spoľahlivo pohltí nepríjemné pachy v chladničke.


Kľúčové vlastnosti pohlcovača pachov do chladničky MELICONI green line

  • Pohlcovač pachov MELICONI určený do chladničky
  • Pomáha odstraňovať nepríjemné pachy a absorbuje prebytočnú vlhkosť
  • Napomáha tiež uchovávať potraviny dlhšie čerstvé
  • Pohlcovač MELICONI green line je 100 % prírodný na báze aktívneho uhlia
  • V stredne veľkej chladničke funguje po dobu až 6 mesiacov


Pohlcovač pachov MELICONI green line je 100 % prírodný na báze aktívneho uhlia

Pohlcovač pachov MELICONI green line je 100 % prírodný na báze aktívneho uhlia a ponúka dlhú účinnosť. Účinne pomáha odstraňovať nepríjemné zápachy a absorbuje prebytočnú vlhkosť, vďaka čomu udrží potraviny dlhšie čerstvé.

Nový ECO rad čistiacich a ošetrujúcich prostriedkov šetrí životné prostredie

Záleží Vám na životnom prostredí? MELICONI ECO je nový rad čistiacich a ošetrujúcich prostriedkov do domácnosti, ktorý ponúka bezpečné a navyše veľmi efektívne produkty rešpektujúce životné prostredie a všetky živé bytosti. Táto séria produktov bola vyrobená v Taliansku a je navrhnutá tak, aby znížila dopad na životné prostredie. Obaly, v ktorých sa výrobky nachádzajú, sú plne recyklovateľné.

Ako používať MELICONI green line Pohlcovač pachov do chladničky?

Odstráňte ochranné vrecko z tablety s aktívnym uhlím a vložte ho do puzdra. Následne zdvihnite plášť, kým sa neobjavia bočné štrbiny, a umiestnite ho do centrálneho oddielu chladničky.


Zloženie: Aktívne uhlie

Kód:  MELIPR029
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  621023

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17