Obnoviť stránku

MELICONI 656139

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
77,90 €

MELICONI 656139

Kúpte si toto praktické balenie 2 v 1 MELICONI 656139, s ktorým môžete vašu práčku a sušičku umiestniť na seba a šetriť tak priestor v miestnosti. V škatuli nájdete nielen medzikus medzi vaše spotrebiče, ale tiež praktickú antivibračnú podložku. S medzikusom Tore STYLE L60 zredukujete prázdny priestor medzi spotrebičmi, navyše ich môžete vďaka 6-metrovému pásu spoľahlivo zabezpečiť. Antivibračná podložka BASE WASH PRO, ktorá tlmí vibrácie, hluk a chráni pred nárazmi, je vybavená bočnými brzdami a kolieskami, vďaka ktorým s celou vežou budete môcť ľahko pohybovať, a to dokonca bez pomoci ďalšej osoby. Kvalitné talianske vyhotovenie zaručuje odolnosť výrobkov na dlhé roky. Oba kusy sa dodávajú vopred zostavené, preto je ich aplikácia úplne jednoduchá.

Kľúčové vlastnosti medzikusa Meliconi 656139 Tower kombinácia 2 v 1

  • Balenie Meliconi 656139 Tower 2 v 1 obsahuje dva praktické výrobky na postavenie veže z vašej práčky a sušičky
  • Vďaka umiestneniu spotrebičov na seba šetríte miesto a uľahčíte si prístup pri praní alebo sušení
  • Medzikus medzi práčku a sušičku bezpečne spája oba spotrebiče a znižuje prázdnu medzeru medzi nimi vďaka svojmu ultra štíhlemu vyhotoveniu
  • Antivibračná podložka znižuje vibrácie aj hluk zo spotrebiča a chráni ho pred nárazmi
  • S kolieskami na podložke môžete s vežou z práčky a sušičky kedykoľvek vyjsť dopredu bez pomoci ďalšej osoby
  • So 6-metrovým pásom a bočnými brzdami máte zaistenú maximálnu bezpečnosť vašich spotrebičov
  • Oba kusy sa dodávajú vopred zmontované, preto je ich inštalácia úplne jednoduchá
  • Kvalitné vyhotovenie z Talianska a dlhá životnosť oboch výrobkov

Elegantná zostava 2 v 1 pre vašu práčku a sušičku – MELICONI 656139

Pri umiestnení práčky a sušičky vedľa seba môžete prísť o cenný priestor vo vašej kúpeľni. Kúpte si preto toto výhodné balenie MELICONI 656139 Tower 2 v 1, v ktorom nájdete nielen medzikus medzi práčku a sušičku, ale aj praktickú antivibračnú podložku. S medzikusom budete môcť umiestniť spotrebiče na seba, čo nielenže šetrí miesto, ale tiež uľahčuje prístup a na pohľad pôsobí veľmi elegantne. Antivibračná podložka tlmí nárazy a znižuje hlučnosť spotrebičov. Vďaka tejto výbave s MELICONI 656139 vytvoríte z vašich spotrebičov úplne bezpečnú vežu, s ktorou bude radosť prať a sušiť vaše oblečenie. S kolieskami na antivibračnej podložke navyše môžete túto vežu v prípade potreby vysunúť bez pomoci ďalšej osoby.

Oddeľovací medzikus medzi práčku a sušičku – 656115 Tore STYLE L60

S medzikusom Tore STYLE L60, na umiestnenie medzi práčku a sušičku, ušetríte miesto vo vašej kúpeľni alebo kdekoľvek, kde sa chystáte prať vašu bielizeň. Medzikus 656115 môžete použiť pri práčkach a sušičkách s predným plnením s hĺbkou 45 – 70 cm . Maximálna hĺbka nožičiek sušičky je 55 cm. Vďaka precíznemu spracovaniu a pevnej technopolymérovej štruktúre je zaručená maximálna stabilita a spoľahlivosť produktu. Výška medzikusu je len 2,5 cm, preto so svojím ultra tenkým vyhotovením ešte zmenšuje nevyužitý prázdny priestor medzi vašimi spotrebičmi.

Ušetrite miesto vo vašej kúpeľni vďaka medzikusu Tore STYLE L60 medzi vašimi spotrebičmi

Medzikus medzi práčku a sušičku je dodávaný vopred zmontovaný, a preto je jeho zavedenie medzi vaše spotrebiče úplne jednoduché. Máte tiež voliteľnú možnosť pripevnenia k práčke samoreznými skrutkami. V balení nájdete aj podložky z mäkkej peny a bezpečnostný pás s dĺžkou 6 metrov, ktorým si môžete bezpečie vašich spotrebičov poistiť. Medzikus 656115 Tore STYLE L60 z kvalitného technopolyméru je ocenený TUV certifikáciou a vyrobený v Taliansku, čo zaručuje jeho kvalitu.

Praktická antivibračná podložka – 656141 BASE WASH PRO

Antivibračnú podložku BASE WASH PRO využijete ako u práčok a sušičiek, tak aj napríklad u vašej chladničky alebo sporáka. Vďaka nastaviteľnej hĺbke od 44 do 60 cm sa v jej využití medze nekladú a unesie až 250 kg. Podložka 656141 spoľahlivo chráni váš spotrebič pred nárazmi pri prevádzke, tlmí vibrácie a znižuje aj hlučnosť.

Antivibračná podložka BASE WASH PRO chráni váš spotrebič pred nárazmi

Váš spotrebič zabezpečíte bočnými brzdami na antivibračnej podložke 656141, takže už sa nemôže stať, že by napr. vaša práčka pri praní niekam cestovala. Ak budete potrebovať spotrebič odsunúť alebo premiestniť, ľahko to s podložkou BASE WASH PRO zvládnete sami a bez pomoci ďalšej osoby vďaka praktickým kolieskam, vstavaným do podložky. Antivibračná podložka je dodávaná tiež vopred zostavená, a teda uľahčuje vašu prácu pri jej inštalácii.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a nosnosť

Šírka 60 cm
Hĺbka 55 cm
Výška 2,5 cm
Nosnosť 250 kg

Rozmery práčky/sušičky

Min. hĺbka práčky/sušičky 45 cm
Max. hĺbka práčky/sušičky 70 cm

Kompatibilita

Značka Univerzálne
Kód:  MELIPR020
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  656139

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09