Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MELICONI 656103 Torre extra

5 1 hodnotení

MELICONI 656103 Torre extra


Univerzálny medzikus Meliconi 656103 Torre extra s certifikáciou TUV

Medzikusy Meliconi sa môžu pochváliť certifikáciou TUV, keďže spĺňajú 3 medzinárodné štandardy. Meliconi je tak momentálne prvý a jediný výrobca, ktorý disponuje touto certifikáciou. Medzikusy Meliconi prešli výskumným ústavom a spĺňajú odporúčanú hmotnosť 250 kg. Na výsuvnú policu (v drevenom vyhotovení či technopolyméri) je deklarovaná odporúčaná hmotnosť 10 kg. Vďaka mimoriadnej kvalite (Made in Italy) majú medzikusy predĺženú 10-ročnú záruku.


Účinná ochrana pred nárazmi a vibráciami

Máte malú kúpeľňu alebo nedostatok priestoru na umiestnenie práčky a sušičky? Nevzdávajte to a kúpte si univerzálny medzikus Meliconi 656103 Torre Extra, ktorý sa vkladá medzi práčku a sušičku, vďaka čomu spotrebiče môžu byť umiestnené priamo na sebe. K dispozícii je praktická výsuvná zásuvka na príslušenstvo s objemom 28 litrov a nosnosťou 10 kg.


Kľúčové vlastnosti univerzálneho medzikusu Meliconi Torre Extra 656103

  • Kvalitne spracovaný medzikus medzi práčku a sušičku značky Meliconi
  • Vyrobené v Taliansku z vysoko kvalitného a odolného materiálu
  • Maximálna nosnosť až 250 kg
  • Protišmyková hrana
  • Podložky (s lepiacou antivibračnou penou) môžu byť umiestnené kdekoľvek pozdĺž konštrukcie
  • Výsuvná zásuvka s objemom 28 litrov s nosnosťou až 10 kg
  • Bezpečnosť je zaistená kovovou sponou

Medzikus práčka/sušička má univerzálne použitie

Medzikus práčka/sušička je kompatibilný so všetkými práčkami s hĺbkou 45 – 70 cm a sušičkami s predným plnením s hĺbkou 55 cm. Vďaka precíznemu spracovaniu a pevnej technopolymérovej štruktúre je zaručená maximálna stabilita a spoľahlivosť produktu. Na rýchlu inštaláciu je univerzálny medzikus Meliconi 656103 predmontovaný.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a nosnosť

Šírka 55,5 cm
Hĺbka 60,7 cm
Výška 30 cm
Nosnosť 250 kg
Kód:  MELIPR003
Produktové číslo:  656103 Torre extra

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18