Obnoviť stránku

MEEaudio X8

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MEEaudio X8

Pohyb patrí k životu. V prípade, že holdujete zdravému životnému štýlu a pohyb vám nie je cudzia, iste ste premýšľali nad obstaraním slúchadiel. Dodajte si toľko dôležité slobody so slúchadlami od spoločnosti MEEaudio a dajte navždy zbohom otravným káblom. Dosahujte lepšie športových výsledkov v sprievode vašich obľúbených hudobných interpretov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Športové bezdrôtové slúchadlá s Bluetooth 4.0
  • Ľahká a ergonomická konštrukcia
  • Pokročilý nanonátěr, ktorý je potuodolný
  • Vstavaný mikrofón a ovládacie prvky pre telefónne hovory
  • Výdrž až 7 hodín prehrávania
  • Obsahuje 4 sady nadstavcov

Vytvorené pre šport

Tieto slúchadlá s mikrofónom sú priamo navrhnutá pre šport. Aby váš pohyb nebol ničím obmedzený, prebieha prenos zvuku pomocou technológie Bluetooth. Navyše sú odolné voči potu aj vode (certifikácia IPX4). Ich premyslená konštrukcia zaistí, že budú dobre držať na ušiach aj pri náročnejších športových aktivitách.O kvalitný zvuk s plnými basmi sa starajú 8mm meniča neodymovými magnetmi. Zabudovaný mikrofón využijete pri vybavovaní telefonických hovorov.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MEE005i
Produktové číslo:  616312621262
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12