Obnoviť stránku

MEEaudio Matrix3

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MEEaudio Matrix3

Využite vymoženosti dneška a zbavte sa otravných káblov. Doprajte si slobodu s bezdrôtovými slúchadlami od spoločnosti MEEaudio. Vybavené sú naozaj veľkými a pohodlnými náušníkmi a nastaviteľným hlavovým mostom. O váš komfort tak bude zaručene postarané. 

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové slúchadlá vybavené modernou technológiou bluetooth
  • Štýlový dizajn
  • Pohodlné náušníky
  • Uzavretá konštrukcia eliminuje hluk z okolia
  • Kvalitné batérie poskytujú až 28 hodín hovoru, 24 hodín prehrávania médií
  • Odpojiteľný 1,5 m kábel
  • Všetko je balené do praktického puzdra
  • Skladacie prevedenie slúchadiel a nastaviteľný hlavový most

Zabudovaný mikrofón

Komfortné náušníky vás nebudú tlačiť ani pri mnohohodinovom používaní a zaručia vám maximálnu pohodlnosť. Uzavretá konštrukcia slúchadiel utlmí nežiaduci hluk z okolia. Veľké 40 mm meniče s neodymovými magnetmi vytvárajú čistý, živý zvuk s mimoriadne dynamickými basmi. Vďaka integrovanému mikrofónu využijete slúchadlá aj na vybavovanie telefonátov. 

Moderné technológie

Slúchadlá prinášajú bezdrôtový zvuk bez kompromisov vďaka podpore kodeku AptX. Technológia Bluetooth 4.0 zaistí jednoduché spárovanie slúchadiel s tabletom či smartfónom. V prípade potreby je možné prepojiť slúchadlá so zariadením klasickým káblom. Navyše vám vstavaný akumulátor vystačí až na dlhých 22 hodín prehrávania.

Bohaté príslušenstvo

V balení s MEEaudio Matrix3 dostanete pevné puzdro, zvukový kábel pre klasické drôtové prehrávanie a nabíjací micro USB kábel.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MEE006h2
Produktové číslo:  616312620937
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14