Obnoviť stránku

MEElectronics KidJamz ružová

3,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MEElectronics KidJamz ružová

Kvalitná detská slúchadlá, s ktorými si vašu anjelici užijú veľa zábavy pri sledovaní filmov, počúvaní hudby alebo hraní hier. Sú ľahké, veľmi flexibilný a hravo znesú aj nešetrné zaobchádzanie pri detskom vyvádzanie, rovnako ako zosilnený kábel. Ich kompaktný a svieži dizajn neobsahuje žiadne časti, o ktorej by sa mohli poraniť. Mäkké náušníky sú pohodlné a netlačia, navyše vďaka svojej nastaviteľnosti sa slúchadlá hodí pre väčšie i menšie deti, doporučená je veková hranica zhruba od 4 do 12 rokov.

MEElectronics KidJamz majú vo výbave automatický obmedzovač hlasitosti, ktorý zabraňuje extrémnemu zvýšenie hlasitosti, sú teda úplne bezpečná aj pre najmenších poslucháčov. Pritom sa z 30mm meničov line vysoko kvalitný zvuk, ktorý si deti užijú doma aj vonku. Kábel slúchadiel je dlhý 1,2 ma jeho 3,5 jack konektor je kompatibilný s takmer všetkými smartphony (iPhone, Android), notebooky, prenosnými DVD prehrávačmi, domácimi audio systémami a ďalšími.


Hlavné prednosti:

  • Úplne bezpečná - automaticky obmedzovač hlasitosti
  • Flexibilná a odolná konštrukciou
  • Bezpečné materiály a nízka hmotnosť
  • Neobsahujú žiadne nebezpečné látky
  • Kvalitný zvuk
  • Svieži dizajn aj farby
  • Zosilnený kábel
  • 3,5mm jack konektor - široká kompatibilita

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Ružová
Kód:  MEE011b
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16