Obnoviť stránku

MEEaudio X5

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MEEaudio X5

Tieto športové slúchadlá – špunty – nevytrúsite pri žiadnej aktivite. Výborne sa nosia, dobre držia v uchu, na krku nikdy neprekážajú a samozrejme aj kvalitne hrajú. Vďaka silikónovým uškám (v balení nájdete hneď dve veľkosti) slúchadlá v ušiach perfektne držia, ale zároveň netlačia a sú veľmi pohodlné. Slúchadlá prepája krátky kábel, ktorý sa ale nikde nepletie. Samotné prepojenie so zdrojom zvuku (najčastejšie mobilným telefónom) obstaráva moderné rozhranie bluetooth 4.2. 

Kľúčové vlastnosti slúchadiel MEEaudio X5

  • V ušiach slúchadlá perfektne držia vďaka silikónovým uškám
  • Slúchadlá MEEaudio X5 sú ľahké a pohodlné natoľko, že ich ani neucítite
  • Prenos signálu zabezpečuje moderné rozhranie bluetooth 4.2
  • Frekvenčný rozsah 20 Hz až 20 kHz zaistí kvalitné zvukové podanie
  • Skvelá izolácia okolitého hluku vďaka silikónovým nadstavcom

Zvuk, ktorý vás rozhýbe

Slúchadlá sú osadené – na túto kategóriu slúchadiel. rozmernými meničmi s priemerom 10 mm, vďaka ktorým si ľahko poradí s každým žánrom. Nechýbajú im hlboké basy ani jasné detaily a vďaka pokročilému prenosu bluetooth 4.2 sa kvalitou zvuku úplne vyrovnajú drôtovým modelom. Na kvalite zvuku sa samozrejme podpisuje aj solídny dynamický rozsah 20 Hz až 20 kHz a skvelé tienenie okolitého hluku. Nič vám tak nebráni ponoriť sa hlboko do vašej športovej aktivity za sprievodu obľúbenej hudby.

 
Kód:  MEE005f5
Produktové číslo:  EP-X5-GM-MEE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03