Obnoviť stránku

MEEaudio Matrix Cinema

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MEEaudio Matrix Cinema

Môžeme s maximálnou istotou povedať, že v prípade slúchadiel nie je dôležitý len zvuk, ale tiež dobrý pocit pri nosení. Ich uzavretá konštrukcia je zárukou skvelej izolácie zvukov prostredia. Súčasťou výbavy týchto slúchadiel je aj pripojený mikrofón. V zrovnaní s ostatnými modelmi sú odlíšené technológiou pre bezdrôtový prenos, a tak vás nebude nijako obmedzovať žiadny kábel. S frekvenčným rozsahom 100 Hz až 10000 Hz sa môžete spoľahnúť, že si vychutnáte hudbu podľa svojich predstáv.

Podstatné prednosti slúchadiel MEEaudio Matrix Cinema

  • Hmotnosť slúchadiel 0,225 kg
  • Atraktívna Čierna farba
  • Otočné mušle podľa potreby
  • Jednoduchá skladacia konštrukcia
  • Tlačidlá na ovládanie hlasitosti

MEEaudio Matrix Cinema disponujú užitočným mikrofónom

Nielen herní nadšenci dozaista ocenia šikovný mikrofón. Mikrofón slúchadiel MEEaudio zabezpečí ničím nerušenú konverzáciu s kýmkoľvek a kdekoľvek pomocou programov, ako je napríklad Skype. Všesmerové vnímanie mikrofónu vás vôbec nebude obmedzovať okruhom vnímania hlasu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MEE006h3
Produktové číslo:  0616312620852

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14