Obnoviť stránku

Medvedík Pu

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Medvedík Pu

Medvedík Pu je unikátna hračka, ktorá vzniká prepojením mobilu a ochranného obalu. Ten chráni ako dieťa, tak váš telefón. Nemusíte už tak mať obavu zo zranenia spôsobeného hranou telefónu, ani obavu o prístroj samotný. Kryt v dizajne obľúbeného Macka Pu sa zapáči každému dieťaťu a dokonale ho zabaví.

Po zatrasení s telefónom sa Macko Pu začne smiať a robiť rôzne tvárové mimiky. Môžete sa ho aj rôzne dotýkať na tvári. Navyše obsahuje aplikáciu pre kŕmenie medom, odháňanie včiel alebo zbieranie kvetín. Tiež si s ním môžete zaspievať pesničku. Po vybratí telefónu sa z krytu stáva praktické hrkálka s malým zrkadielkom. Obal je vybavený pútkom pre upevnenie na kočík alebo na autosedačku.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilné s:
Apple iPhone 4
Apple iPhone 4S
Apple iPhone 5
Apple iPhone 5S

Odporúčaný vek:
6 mesiacov +

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Apple
Model zariadenia iPhone 5, iPhone 5S, iPhone SE (2016), iPhone SE (2020), iPhone SE (2022)

Typ a materiál

Materiál Plast

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním, Pútko

Rozmery

Hĺbka 70 mm
Šírka 140 mm
Výška 200 mm
Kód:  QBM069
Produktové číslo:  5011666721968

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16