Obnoviť stránku

Medivon Cosy Air Pro

5 1 hodnotení
Zľavnené -18 %
258,90 € 316,90 €

Medivon Cosy Air Pro

Masážny prístroj Medivon Cosy Air Pro

Cosy Air Pro zvládne kompresnú Shiatsu masáž

Urobte si chvíľku len pre seba a doprajte si hlbokú kompresnú masáž Shiatsu, jemnú povrchovú masáž vzduchom alebo poklepovú vibračnú masáž. Masážna podložka Medivon Cosy Air Pro je vhodná pre všetkých, ale predovšetkým ju ocenia ľudia, ktorí sú neustále pod stresom alebo sú fyzicky aktívni a potrebujú, aby si uvoľnilirozboľavené svaly. Podložka je prispôsobená tak, aby ste s ňou mohli pohodlne sedieť alebo ležať.

Masážny prístroj Medivon Cosy Air Pro
Masážny prístroj Medivon Cosy Air Pro

Kľúčové vlastnosti masážneho prístroja Medivon Cosy Air Pro

  • Masážna podložka na masáž celého tela
  • Cosy Air Pro zvláda Shiatsu masáž, vibračnú poklepovú masáž alebo jemnú masáž vzduchovými vankúšmi
  • Funkcia ohrevu
  • 2D/3D massage
  • 4 masážne zóny s 5 režimami masáže
  • 3 úrovne intenzity
  • 15-minútový časovač
  • Diaľkové ovládanie pre pohodlné nastavenie
  • Exkluzívny priedušný materiál
  • Flexibilné možnosti použitia (v sede aj poležiačky)

Stabilná konštrukcia priľahne k telu

Všetky masážne prvky sú rozmiestnené tak, aby mohli podložku Medivon Cosy Air Pro používať ľudia vysokí aj nízky. Podložke nerobí problém ani hmotnosť, pretože sedadlo je vyrobené z mäkkého a prispôsobivého materiálu, ktorý sa prispôsobí tvaru stehien a zadku.

Masážny prístroj Medivon Cosy Air Pro

Podložka využíva celý povrch na masáž

Medivon Cosy Air Pro je osadená veľkým množstvom hlavíc, ktoré sú rozprestreté po celom jej povrchu. Preto si môžete dopriať účinnú masáž krku, šijových svalov, hornej aj dolnej časti chrbta a zadku. Masážne valčeky rotujú, pohybujú sa súčasne hore a dole a poskytujú blahodarnú masáž po celom povrchu tela.

Masážny prístroj Medivon Cosy Air Pro

Medivon Cosy Air Pro poskytne 3D vzduchovú masáž

Masážna podložka disponuje vzduchovými vankúšikmi v miestach, ktoré potrebujú v priebehu masáže zvláštnu pozornosť. Technológia 3D vzduchovej kompresie striedavo nafukuje a uvoľňuje vankúšiky, čo navodzuje príjemný pulzujúci pocit jemnej masáže. Týmto druhom masáže podložka Medivon Cosy Air Pro upokojuje. Intenzitumasáže je možné jednoducho meniť pomocou diaľkového ovládača.

Masážny prístroj Medivon Cosy Air Pro

Rolovacia a vibračná masáž

Okrem shiatsu masáže disponuje podložka Medivon Cosy Air Pro funkciou klasickej rolovacej a vibračnej masáže. Hlavice sú v podložke umiestnené tak, aby pôsobili na body na tele a kotúľajú sa aj pozdĺž chrbtice, ako to je pri profesionálnych procedúrach. Účinnosť a relaxačný efekt umocňuje trojstupňový vibračný apoklepový režim.

Masážny prístroj Medivon Cosy Air Pro

Úľava už po 15 minútach používania denne

Používajte masážnu podložku Medivon Cosy Air Pro každý deň po dobu 15 minút, vďaka čomu zmiernite napätie svalov celého tela. Masážna podložka predstavuje rýchly a účinný spôsob relaxácie prostredníctvom vibrácií. Masážnu podložku najviac ocenia ľudia trpiaci chronickými problémami, ktorým môže od problémov uľaviť.

Masážny prístroj Medivon Cosy Air Pro

Podložka má funkciu vyhrievania

Dostaňte z masáže čo najviac a doprajte si ešte väčší komfort. Podložka Medivon Cosy Air Pro disponuje funkciou výhrevu, ktorá uvoľňuje svaly na zefektívnenie masáže. Túto lepšiu úroveň komfortu ocenia predovšetkým aktívni jedinci po náročnom tréningu.

Masážny prístroj Medivon Cosy Air Pro

Intuitívne a presné ovládanie

Aj keď masážna podložka Medivon Cosy Air Pro ponúka viac ako 30 rôznych kombinácií relaxácie, pomocou prehľadného diaľkového ovládania si presne vyberiete to, čo chcete. Presný výber oblasti masáže urobíte vďaka technológii Spot Shiatsu. K masážnej podložke Medivon obdržíte tašku na skladovanie a pohodlné prenášanie.

Masážny prístroj Medivon Cosy Air Pro

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Masážny prístroj

Nevhodné pre

Nevhodné pre Deti

Použitie

Použitie na Zadok, Chrbát

Typ masáže

Druh masáže 2D, 3D, Kompresná masáž
Počet programov 5

Vlastnosti

Funkcie Časovač, Vyhrievanie

Umiestnenie

Umiestnenie Na doma

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť

Určenie

Určenie Masáž, Relaxácia, Podpora krvného obehu

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie, Časovač, Vibrácie
Kód:  MEDMP137
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5908275917137

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03