Obnoviť stránku

Medisana ViFit Activity Tracker

4,3 14 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Medisana ViFit Activity Tracker

Monitor denných aktivít aj spánku, to je Medisana ViFit Activity Tracker v štýlovom čiernom prevedení. Dokazuje, že nielen pravidelné cvičenie, ale každučký krok počas dňa nás udržiava v kondícii. Senzorové technológie zaznamenávajú každú našu dennú aktivitu a dĺžku a kvalitu spánku.

Kľúčové vlastnosti

  • Zariadenie počíta množstvo spálených kalórií, prejdenú vzdialenosť a trvanie aktivity
  • Skvelý motivátor k ďalšiemu pohybu
  • Sleduje kvalitu a trvanie vášho spánku
  • Namerané výsledky budete mať k dispozícii na PC alebo smartfóne
  • Štýlový, elegantný dizajn

Šikovný elegán

Krokomer ViFit Activity Tracker si ľahko pripnete na oblečenie a môžete vyraziť. Je štýlový a nenápadný a dodáva nám motiváciu použiť schody namiesto výťahu. Cez senzory počíta množstvo spálených kalórií, prejdenú vzdialenosť a trvanie aktivity. V noci potom kvalitu a trvanie vášho spánku.

Online portál s množstvom funkcií

Namerané údaje sa vám vyhodnocujú na počítači či na smartfóne. Preneste si svoje hodnoty cukru v krvi do portálu VitaDock Online a využite rozličné funkcie pre zobrazenie svojich dát. Budete si tu môcť ukladať, analyzovať a exportovať svoje údaje, ako krvný tlak, množstvo cukru v krvi, hmotnosť, teplotu a aktivitu. Prínosom je možnosť synchronizácie dát s aplikáciou VitaDock+ (zadarmo pre iOS a Android).

 
Kód:  MEDPC001
Životnosť: 12 mesiacov
Produktové číslo:  79410
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03