Obnoviť stránku

Medisana RC420

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Medisana RC420

Máte boľavý chrbát alebo chcete len relaxovať po ťažkom dni? V tom prípade je masážne kreslo Medisana RC410 ideálnym riešením. Kreslo bolo navrhnuté poprednými odborníkmi v odbore masáží, zaručene si tak užijete kvalitnú masáž z pohodlia domova. Môžete si vybrať z 2 typov masáží oblasti chrbta: shiatsu alebo rolovacie masáže. Kreslo Medisana RC410 je vybavené funkciami vyhrievania a červeného svetla, ktoré pôžitok z masáže znásobia Praktická funkcia časovača vám umožní nastaviť si dĺžku na 5, 10 alebo 15 minút. Môžete si tiež vybrať, či chcete namasírovať hornú časť chrbta, dolná časť chrbta alebo celý chrbát. Kreslo Medisana RC420 je navyše skvelým dizajnovým doplňkom každej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti masážneho kresla Medisana RC420

  • Kreslo umožňuje 2 typy masáže v oblasti chrbta s 2 voliteľnými stupňami intenzity
  • Nastaviteľná doba masáže presne podľa vašich potrieb
  • Praktická možnosť zamerania na jednotlivé oblasti chrbta
  • Intenzitu pôžitku zvýši funkcia vyhrievania masážneho kresla Medisana RC420
  • Dizajnový kúsok v imitácii kože v čiernom vyhotovení
  • Miesto pre váš celkový relax v pohodlí vášho domova

Masáž ako zo salónu

Kreslo Medisana RC420 ponúka japonskú schiatsu masáž vychádzajúcu z tradičnej čínskej masáže. Je to veľmi príjemná bezbolestná forma masáže, kde sa pomocou jemných dotykov vyvíja tlak na postihnuté miesta. Vďaka tomu dochádza k uvoľneniu životnej energie zo zablokovaných miest a k celkovej harmonizácii vášho tela. Vy sa tak budete po každej masáži cítiť uvoľnene a oddýchnuto.

Ideálne do každého domova

Kreslo Medisana RC420 si môžete v byte či dome umiestniť prakticky kamkoľvek. Pripojovací kábel dlhý 1,8 m plne dostačuje na pripojenie i zo vzdialenejších miest. Ovládač s ľahkým navoliteľným programom vám uľahčí zložité nastavovanie. Vďaka mäkkému čalúneniu sa budete cítiť vždy príjemne. Počas masáže si navyše môžete užívať vašu obľúbenú knihu alebo reláciu v televízii.  



Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kreslo

Typ masáže

Počet programov 2

Masáž

Masážne režimy/programy 2
Počet airbagov 0

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Výška 67 cm
Šírka 70 cm
Hĺbka 103 cm
Hmotnosť 18,5 kg
Maximálna nosnosť 150 kg
Kód:  MEDRC420
Produktové číslo:  88412

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11