Obnoviť stránku

Medisana Pulzný oximeter PM 150

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Medisana Pulzný oximeter PM 150

Trápia vás srdcové ochorenia, astma, trávite veľa času vo veľkých nadmorských výškach či len máte radi dokonalý prehľad o svojom tele? Potom presne pre vás je tento kompaktný pulzný oximeter na prst. S ním budete môcť vždy rýchlo skontrolovať, ako ste na tom zrovna s tepom aj funkciou dýchania  - výsledky vám zobrazí už za 12,4 sekúnd. Namerané hodnoty nebudete musieť ani zapisovať - jednoducho ho spárujete s vaším šikovným telefónom a všetky údaje potom môžete spätne prechádzať.

Kľúčové vlastnosti

  • Meranie srdcového tepu a saturácia kyslíkom
  • Podsvietený LED displej
  • Napájanie pomocou jednej AAA batérie
  • Funkcia automatického vypnutia
  • Bluetooth pre prepojenie s chytrým telefónom

Vždy po ruke

Jeho malé rozmery z neho robia perfektného pomocníka na horské túry. Má váhu len 55 g. Budete môcť mať pravidelnú kontrolu, či vaša saturácia kyslíkom je aj napriek vyššej nadmorskej výške dostatočná a či ste v bezpečí.

Ak ste pod lekárskym dohľadom, budete môcť vykonávať meranie podľa potreby jednoduchým pripnutím prístroja na prst. Namerané hodnoty vám potom zobrazí na veľkom a prehľadom displeji prípadne ich môžete sledovať na smartfóne. Budete tak mať vždy aktuálne informácie o vývoji vášho zdravotného stavu a v prípade potreby sa včas môžete obrátiť na lekára.

Chytré funkcie

Prístroj je pre váš ešte väčší komfort vybavený bluetooth, vďaka ktorému ho ľahko prepojíte s chytrým telefónom a získate tak ešte lepšie informácie o vašom stave. Na telefóne môžete svoje hodnoty sledovať spracované v prehľadných grafoch.

Doplňujúce informácie

Rozsah merania SpO2:
70 – 99

Rozsah merania tepu:
30  235

Napájanie:
1,5 V AAA batérie LR03
batérie súčasťou balenia

Možnosť napájania zo siete:
Nie

Doba reakcie:
12,4 s

Čas automatického vypnutia:
cca 8 s

Prevádzkové teplotné podmienky:
5 – 40 °C

Hmotnosť:
55 g

Rozmery:
31 × 56 × 76 mm

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Konektivita Android, iOS
Kód:  MEDPC005
Produktové číslo:  79457
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11