Obnoviť stránku

Medisana IN 500

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Medisana IN 500

Kompaktný inhalátor určený pre cielenú liečbu chorôb horných a dolných dýchacích ciest. Využijú ho všetci astmatici, alergici, ale aj ľudia trpiaci nachladnutím. Vďaka malým rozmerom ho využijete doma alebo na cestách, navyše je vhodný pre celú rodinu vrátane detí. Vďaka včasnému začatiu efektívnej terapie, ako je inhalačná terapia s aerosólmi, skrátite čas ochorenia dýchacích ciest či pľúc, ktoré býva veľmi často zdĺhavé, bolestivé a obmedzujúce. Vysoká účinnosť Medisana IN 500 je zabezpečená prostredníctvom inovatívnej technológie mikromembránového rozprašovania s ultra jemnými kvapkami.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálny pre celú rodinu
  • Rozprašovanie pomocou stlačeného vzduchu
  • Inhalácie pomocou masky, náustku, alebo nosného adaptéra
  • Nízka hlučnosť rozprašovača
  • Dlhá hadica (2 metre)
  • Priemerná veľkosť častíc 5 mikrometrov
  • Spĺňa všetky európske normy a lekárskej certifikácie

Zefektívnite liečbu

Aerosól sa skladá zo zmesi pevných alebo kvapalných častíc v plyne. Pomocou inhalátora sa liek obsiahnutý v aerosólu vdychuje. Výhodou tohto inhlátora, na rozdiel napr. od užívania tabliet je, že liek sa dostane priamo na požadované miesto tam, kde má najväčší účinok. Liek tak nemusí putovať cez iné orgány a jeho účinok je tak výrazne rýchlejší. Okrem toho liek podávaný inhalátorom nemá vedľajšie účinky a stačí iba malé množstvo lieku.

Parametre a špecifikácia

Typ prístroja

Typ prístroja Kompresorový

Vlastnosti

Nebulizačný výkon 0,2 ml/min
Zásobník na lieky 10 cm3
Počet masiek v balení 2 ks
Detská maska v balení Áno
Hlučnosť 65 dB
Odsávačka hlienov Nie
Kód:  MEDIN001
Produktové číslo:  54530
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07