Obnoviť stránku

Medisana HP610

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Medisana HP610

Doprajte si dokonalý relax s elektrickou dečkou MEDISANA HP610 na krk a chrbát. Dečka je vyrobená z ultra ľahkého priedušného materiálu a poteší tiež jemným odnímateľným prateľným poťahom. Disponuje praktickým ergonomickým ovládaním s LED displejom a možnosťou nastavenia až štyroch stupňov ohrevu či funkciou rýchleho vyhrievania.
Dečka Medisana je vyrobená každému ako na mieru. Perfektne prilieha na krk aj chrbát a suchý zips umožňuje individuálne prispôsobenie podložky podľa vašich potrieb. Medisana myslí aj na vaše bezpečie. Funkcia automatického vypnutia po 90 minútach nečinnosti a ochrana proti prehriatiu je samozrejmosťou.
Teplo podporuje krvný obeh a látkovú výmenu, čím sa zvýši prísun kyslíka a živín do svalového tkaniva a zlepší sa tak pohyb celého tela. Dečka Medisana vám dodá príjemný pocit uvoľnenia po dlhom a náročnom dni.
Doplňujúce informácie:
Materiál:
Priedušný, ľahký
Funkcie:
4 stupne teploty
Automatické vypnutie po 90 min.
LED indikácia
Rýchle vyhrievanie
Ochrana proti prehriatiu
Výstup:
100 W
Napájanie:
100 - 240 V/50 - 60 Hz
Rozmery:
180 x 62 x 10 cm

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Deka

Vlastnosti

Príkon 100 W
Počet nastavení teploty 4
Dĺžka kábla 2,6 m

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie

Rozmery

Hĺbka 60 cm
Šírka 40 cm
Kód:  EAT7089k
Životnosť: 12 mesiacov
Produktové číslo:  61167

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17