Obnoviť stránku

Medisana FB880

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Medisana FB880

Snažíte sa vyčistiť vašu pleť a nedarí sa vám? Vyskúšajte čistiacu súpravu Medisana FB880. Ide o elektrickú sonickú čistiacu kefku na tvár. S jej pomocou získate žiarivý vzhľad vašej pokožky. Vďaka sonickými vibráciám je kefka veľmi efektívna, pomáha ručne vyčistiť tvár a jemne odstraňuje všetky nečistoty. Vaša pleť bude mať zdravý vzhľad. Čistiaca súprava Medisana FB880 je ideálna pre každodenné použitie.

Kľúčové vlastnosti čistiacej súpravy Medisana FB880

  • Vhodná pre normálnu aj citlivú pleť
  • Automatické vypnutie po 60 sekundách
  • Voľba z 2 stupňov rýchlostí
  • Súčasťou balenia sú 3 nástavce, batéria a vak na uloženie prístroja

Čoho dosiahnete používaním Medisana FB880?

Čistiaca kefka Medisana FB880 jemne vibruje a rotuje hlavicou, čím dochádza k redukcii jemných línií a vrások a k čisteniu pórov. Pomocou kefky Medisana získate žiarivú a zdravú pleť. Pokožka bude čistá a pripravená na použitie a vstrebanie kozmetických prípravkov, ktoré budú mať väčší efekt. K žiarivému úsmevu patrí aj žiarivá, a hlavne zdravá pleť.

Ako používať čistiacu súpravu Medisana FB880?

Čistiaca kefka Medisana FB880 je na batériový pohon, preto nie je nutný prívodný kábel k nabíjačke. Použitie kefky je teda veľmi pohodlné. Ak by ste radi použili kefku v sprche, nie je sa čoho báť. Je vyrobená tak, aby odolala aj silnému prúdu vody. Súčasťou dodávky sú 3 kefové nástavce a ochranné viečko. Môžete si vybrať podľa typu pleti kefovú hlavicu, ktorá vám bude najlepšie vyhovovať. Jedna je určená na citlivú a jemnú pokožku, druhá pre bežnú pokožku (je mierne hrubšia). Tretia hlavica je špeciálna, silikónová a slúži k hĺbkovému čisteniu pleti.

Rozmery:
15,7 × 5,5 × 7,9 cm

Hmotnosť:
220 g

 

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Batériové
Prídavné batérie AA (tužková)

Typ

Typ Kefka

Technológia

Technológia Sonická

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Redukcia vrások

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolnosť

Rozmery

Výška 79 mm
Šírka 55 mm
Hĺbka 157 mm

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Redukcia vrások
Kód:  MEDCS001
Produktové číslo:  88560

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09