Obnoviť stránku

Medisana BW320

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Medisana BW320

Medisana BW320 je vysoko spoľahlivým prístrojom, ktorý je určený na rýchle a presné meranie krvného tlaku. Vďaka svojím kompaktným rozmerom si ho môžete ľahko vziať so sebou na cesty, a budete tak mať svoj krvný tlak stále pod kontrolou. Vyniká veľmi presným meraním krvného tlaku, srdcového tepu aj detekciou prípadných arytmií. Namerané údaje zobrazuje pomocou čísel a farebnej stupnice WHO na prehľadnom displeji, ktorý znázorňuje aj dátum a čas. Samotné meranie pritom prebieha pomocou manžety určenej na obvod zápästia 12,5 až 21,5 cm.

Kľúčové vlastnosti tlakomeru Medisana BW320

  • Spoľahlivý tlakomer určený na zápästie
  • Na rýchle a presné meranie krvného tlaku a srdcového tepu
  • Medisana BW320 detekuje tiež prípadné arytmie
  • Vypočítava priemernú hodnotu z troch posledných meraní
  • Namerané hodnoty zobrazuje na prehľadnom displeji
  • Disponuje pamäťou pre 2 osoby a 120 pozíciami pre každú z nich
  • Automatické vypnutie po 3 minútach nečinnosti
  • Prevádzka pomocou 2× 1,5 V AAA batérií
  • S detekciou vybitej batérie
  • Súčasťou balenia ochranné puzdro
  • Farebné vyhotovenie: biele

Je spoľahlivý a presný

Najvyšší dôraz je pri takto dôležitom prístroji kladený na spoľahlivosť a presnosť. Tlakomer Medisana BW320 dokáže merať systolický a diastolický krvný tlak s maximálnou odchýlkou 3 mmHg a zobrazuje ho veľmi prakticky pomocou farebnej stupnice WHO. Meria tiež pulz, a to s odchýlkou 5 % nameranej hodnoty. Okrem toho vypočítava priemernú hodnotu z troch posledných meraní, čím poskytuje skutočne spoľahlivý obraz o vašom zdravotnom stave. Veľmi výhodnou funkciou je aj schopnosť detekovať prípadné srdcové arytmie.

Medisana BW320 si pamätá 2 osoby

Tlakomer Medisana disponuje vlastnou pamäťou pre 2 osoby, pričom pre každú má vyhradených až 120 pozícií. Je napájaný pomocou dvoch batérií 1,5 V AAA, ktoré sú súčasťou balenia a na prevoz iste oceníte taktiež priložené praktické ochranné puzdro. S ohľadom na úsporu batérií je zariadenie vybavené automatickým vypnutím po 3 minútach nečinnosti. Medisana BW320 vám zaručí vždy presné meranie vášho krvného tlaku aj srdcového tepu.

Rozmery:
7,5 × 6,4 × 2,9 cm

Hmotnosť:
117 g

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Na zápästie

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie, Delená pamäť pre dvoch používateľov, Detekcia arytmie, Grafické znázornenie tlaku, Indikácia vybitej batérie, LCD displej, Oscilometrická metóda merania, Pamäť, Priemer tlaku

Rozhranie

Rozhranie NIE
Kód:  MEDTL748
Produktové číslo:  51074

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08