Obnoviť stránku

Medisana AC855

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Medisana AC855

Začínate riešiť problémy s celulitídou alebo ste už z nej priamo zúfalá? Nebojte sa využiť všetky možnosti na boj s týmto protivníkom! Vybraný masážny prístroj, ktorý naozaj funguje, využijete na odstránenie alebo zmiernenie celulitídy. Ako k tomuto efektu dochádza? Využitím zahrievacej funkcie infračerveného svetla spolu s masážou dokonale prekrvíte vybrané oblasti tela, a tým dôjde k rozpúšťaniu nežiaduceho tuku.

Kľúčové vlastnosti

  • Zahrievanie infračerveným svetlom + masáž
  • Veľká škála využitia napr. na stehná, zadoček, paže či boky
  • Počet masážnych valčekov: 2
  • Regulácia rýchlosti
  • Praktické uchopenie cez rukoväť
  • Spôsob napájania: elektrická sieť

Účinný boj s celulitídou

Ako to všetko funguje? Masážny valček jemne zodvihne pokožku a navádza ju smerom k saciemu otvoru, kde dochádza k jej nasatiu s cieľom efektívnejšieho ošetrenia celulitídy. Zapnutím infračervenej lampy navyše dodatočne podporíte prietok krvi a dosiahnete ešte väčší efekt. Masáž, ktorú budete denne vykonávať dlhšiu dobu, vám viditeľne napne pokožku.

Rozmery:
12,6 × 10,6 × 8,2 cm

Hmotnosť:
260 g

 
Kód:  MEDMPRI013
Produktové číslo:  88545

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13