Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

MediaRange DVD-R 100 ks cakebox

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MediaRange DVD-R 100 ks cakebox

Optické disky, na čele s DVD nosičmi, majú stabilné miesto na poli archivácie všetkých typov dát. Ide o DVD-R disky s kapacitou 4,7 GB a až 16-násobnou rýchlosťou zápisu. Náročných zákazníkov poteší, že všetkých 100 diskov dostanú v praktickom a odolnom plastikovom boxe. Vhodne možno tieto médiá použiť na trvalú archiváciu fotografií a filmov, aj na zálohovanie. Povrchová ochrana proti poškriabaniu zamedzuje nechcenému poškodeniu disku pri bežnej dennej manipulácii. Disk tiež odráža UV žiarenie, ktoré inak prispieva k degradácii optických nosičov.

Hlavné prednosti:

  • Spoľahlivosť
  • Odolnosť voči vonkajším vplyvom (UV, poškrabanie)
  • Kapacita 4,7 GB
  • Až 16-násobná rýchlosť zápisu
  • Skvelá kompatibilita
Kód:  GN195x0
Produktové číslo:  MR442
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08