Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Zvířecí agenti - Ztráta signálu

E-kniha, Česky
10,20 €

Zvířecí agenti - Ztráta signálu

Samostatná a odvážná dívka Kati-e nadevše miluje zvířata a taky elektroniku. Ti-bot je létající robot, kterého si sama vyrobila. Společně tvoří tým Zvířecích agentů a pomáhají mazlíčkům v nouzi.

Kati-e, Ti-bot a kamarád Timi tentokrát zažívají dobrodružství na venkově. Statek je plný roztomilých zvířat. Kamarádi tu pomáhají s poklízením, řádí na čtyřkolce a užívají si při koupání a chytání ryb. Až do chvíle, kdy Ti-bot při honbě za pytlákem najednou ztratí signál a zmizí. Jak si s tím děti poradí?

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Riina a Sami Kaarlovi
Počet strán 208 strán
Rok vydania 2021
Série Zvířecí agenti
Diel série 3
Nakladateľ Bambook
Jazyk Česky
Kód:  EK38503
Produktové číslo:  978-80-271-2279-0

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19