Obnoviť stránku

Zmrzlinová kráľovná

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zmrzlinová kráľovná

ROMÁN O OSUDE ŽENY, KTORÁ SA Z NAJVÄČŠEJ BIEDY A NEŠŤASTIA DOSTANE MEDZI SMOTÁNKU

 

Píše sa rok 1913 a Malka Trejnovská sa spolu s rodinou na palube lode Amerika doplaví do New Yorku. Biedni židovskí prisťahovalci z Ruska túžia po lepšom živote. Namiesto toho ich čakajú hlad a neistota. Keď Malka utrpí ťažký úraz a rodina ju opustí, zdá sa, že je bez šancí.

Do rodiny ju však prijme taliansky zmrzlinár a tým predurčí jej osud. Dievča prežije vďaka láskavosti Dinellovcov, ale najmä vďaka vlastnej vynachádzavosti a šikovnosti. Keď sa zamiluje do všetkými obletovaného fešáka Alberta, v zmrzlinárskej dodávke sa s ním vydá na púť po Spojených štátoch. Ledva majú na jedlo, no napokon sa im podarí vybudovať firmu, ktorá ovládne trh so zmrzlinou. Z Malky Trejnovskej je už vtedy Lillian Dunklová, všetkými uctievaná „Zmrzlinová kráľovná Ameriky“.

Ako skutočne prišla k svojej sláve a k bohatstvu a aké sú jej temné tajomstvá?

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Susan Jane Gilmanová
Počet strán 512 strán
Rok vydania 2015
Nakladateľ Fortuna Libri SK
Kód:  EK15627
Produktové číslo:  978-80-814-2388-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19