Obnoviť stránku

Zľava 15 % na nákup ďalšieho vybraného produktu Samsung

Zľava 15 % na nákup ďalšieho vybraného produktu Samsung


Vernosť značke Samsung sa oplatí

Získajte zľavu 15 % na nákup ďalšieho spotrebiča značky Samsung. Rozšírte svoju domácnosť o Samsung televízor, chladničku, práčku, sušičku, či robotický vysávač.

Ako na to? Nakúpte tovar značky Samsung, u ktorého sa zobrazuje „elektronický poukaz“. Deň po vyzdvihnutie vašej objednávky vám e-mailom zašleme zľavový kód na 15 % zľavu, ktorý môžete uplatniť na nákup vybraného produktu značky Samsung. K jednej objednávke (bez ohľadu na počet položiek v košíku) zasielame vždy jeden zľavový poukaz.

Zľavová akcia trvá od 1. 2. do 28. 2. 2021. Získaný zľavový poukaz (kód) je možné uplatniť do 31. 3. 2021.

*

Na Kampaň sa vzťahujú podmienky uvedené v tomto článku a všeobecné podmienky pre reklamné informácie, ktoré Alza uvádza na internetovej stránke www.alza.sk/reklama. Alza si vyhradzuje právo meniť podmienky tejto kampane a prípadne Kampaň zrušiť.

Nárok na poukaz nezískajú/stratia tí, ktorí nesplnia podmienky Kampane; a/alebo budú konať v rozpore so zákonom; a/alebo s dobrými mravmi; a/alebo sa dopustia podvodu v súvislosti s Kampaňou/voči Alze. V prípade nepriznania nároku na poukaz z dôvodov uvedených vyššie, nemá zákazník právo na náhradu nákladov či škody, ktorá by mu mohla vzniknúť. Alza výslovne uvádza, že poukaz nie je možné vymeniť za peniaze. Alza vyhlasuje, že nie je zodpovedná za chyby spôsobené pri prenose elektronických správ. Účastník nemá právo na náhradu nákladov spojených s účasťou v Kampani.


Kód:  xxxSAMcros15SK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19